Hol találhatnék Budapesten olyan csoportot, ahol az emberek kiönthetik a lelküket egymásnak?
@2 Miért kell minden szektás köcsögnek ilyen posztok alatt prédára vadászni?
@Kérdező: én a csoportterápiát javasolnám, fontos a szakértő facilitáció, illetve elkerülhetőek vele a különböző becsomagolt vallási térítések. Sima google, keress megbízható, régóta működő civil szervezetnél csoportot.
En nem tartozom ezekbe a csoportokba, es amugy is Londonbol irok, szoval nem erdekel, hogy ki mihez csatlakozik Budapesten.
Londonban az ilyen meetupok jok, ha szeretnel egy csoporthoz tartozni. A csoport meditaciok amugy is hatasosabbak.
Es mielott masnak terapiat ajanlgatsz, szerintem nezz magadba. Mit mond el rolad, hogy 3 link alapjan eldontotted, hogy szektas kocsog vagyok.
Talan paranoid szemelyisegzavar? :)
Én vezettem volna egy ilyet kb. 2 és fél évvel korábban. (Krízishelyzetben lévőknek.)
De végül nem jött össze a dolog, mert aki felajánlotta a segítségét ezzel kapcsolatban, később meggondolta magát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!