Az normális, ha szeretem, ha a filmekben egy nőn uralkodnak?
Amikor egy török sorozatot nézek, akkor szeretem azt, amikor egy férfi mondja meg a nőnek, hogy hová mehet, mit csináljon. (Pl.: Végtelen szerelem, Feriha)
16 éves lány vagyok, nem volt még egy kapcsolatom se. De az életemet úgy tudnám csak elképzelni, hogy otthon vagyok, nem dolgozok, vezetem a háztartást és gyereket nevelek. A férjem pedig a kenyérkereső. Én ebben a családmodellben hiszek.
Ez normális, hogy így érzek nőként vagy beteges?
ALAP!
Ez a normális és helyes társadalmi viselkedési forma.
Ez szép es jó, ha olyan férjet fogsz ki aki nem él ezzel vissza. Sajnos vannak akik igen, (elég megnézni a híreket mennyi brutális dolog történik néha családon belül) és akkor pénz hiánya miatt elhagyni se tudod.
A másik oldala pedig az anyagi, néhol hiába dolgozik mindkét fél, néha még úgy is hónapról hónapra élnek.
L
Egy normalis világban ez eszedbe sem jutna.
A gáz pedig nem csak az, hogy így nézel a nőtársaidra, hanem az is, hogy tudat alatt ilyen hímet is választasz majd magadnak, márpedig nem lehet kiegyensúlyozott életét élni úgy, ha uralkodnak feletted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!