Mostanában miért csinálnak ekkora ügyet például a színházakban, ha a férfiak kérnek valamit a nőktől bizonyos előnyökért? Ez mindig is így volt. Én középiskolás korom óta felhasználom a külsőmet is az elöbbre jutásért. Így tartok itt ahol tartok.22/l
Te miért csinálsz ügyet belőle, hogy van akinek más a véleménye?
Mondjuk figyi: bevallom, én ronda vagyok. Ha csinos lennék talán kihasználnám valamennyire, de akkor se így.
De nem mindenki érthet egyet veled.
Tehát az ég világon nem értél el semmit, és nincsen semmid.
Hát ezért tényleg megérte szétteni a lábad...
"Na nekik hiába lesz jó állásuk. Esténként csak a plüssnacihoz bújhatnak."
Honnan tudod, mi lesz 5-10-20 év múlva? Ezek a fiúk most még elpirulnak, de majd évek múlva igazgatóként jó autóval majd olyan nőt választanak maguknak, amilyet akarnak. Jó munkahelyük lesz, előretörnek az életben.
Neked a szépséged pedig el fog múlni, majd 50 évesen ott leszel, hogy semmilyen végzettséged nem lesz, mert nem tanultál, csak a testeddel jutottál előre, de mit fogsz csinálni, amikor már szatyor leszel és a kutyát nem fogod érdekelni?
A kommentjeid pont úgy hangzanak, mint a mondatok az olyan gimis osztálytársaim szájából, akik minden év végén minden létező tantárgyból bukásra álltak és kb. térden állva könyörögtek a tanároknak, hogy hadd adják már elő egy 5-ösért az igénytelenül összetákolt, wikipédiából kimásolt kiselőadáskáikat, hogy át tudják rúgdosni őket egy 2-essel, a maradék pár tárgyból pedig mentek nyáron pótvizsgázni, ahova szintén úgy mentek el, hogy azt s tudták kb., hol vannak, csak szánalomból ott is átrúgták őket.
Elég szomorú életed lehet, ha ezzel nyugtatgatod magad, hogy aki értelmes és tanult, az egyedül fog megrohadni, nem úgy, mint te, aki előtt igaz, nem áll semmilyen jövő, de legalább minden napra jut valaki a lábad közé.
Elmondanám, én mérnöki szakon tanulok és vannak barátaim, illetve emberek, akik szeretnek. Nem úgy, mint neked, akinek mindössze annyi a felmutatnivalója, hogy "megbámúnak az uccán, mikó a csöcskidobós felzsőmbe vagyok, olyan jó nő vagyok aztakúvaélet ihihi"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!