Hölgyek! Ti örülnétek, ha lenne olyan törvény, hogy az életképtelen, határozatlan férfiak kasztrálva legyenek?
Figyelt kérdés
2019. dec. 29. 11:58
1/18 anonim válasza:
Szerintem az életképes, határozott nők lehet, hogy nem örülnének ennek. Akkor kit irányítanának.
2/18 anonim válasza:
Miért? Nem ártanak senkinek sem akkor minek?ezt fiúként mondom. Nincs értelme.
3/18 anonim válasza:
És hogy ha mondjuk az életképtelen férfi változtat akkor ne szaporodjon mert néhány abnormális nő ezt mondja? Az életképtelen úgy sem tud szaporodni se így se úgy. Értelmetlen.
4/18 anonim válasza:
és ki fogja eldönteni, hogy ki az életképtelen?
5/18 anonim válasza:
Aki szidja Orbàn Viktor miniszterelnök urat, azt kasztráljuk.
6/18 anonim válasza:
Azt pedig ne felejtsük el hogy senkinek nincs joga megszabni hogy milyen életet éljen. Ha valaki semmit sem csinál és mondjuk egésznap a szobában van akkor ő azt csinálja. Tehát nem fogja egy abnormális nő megmondani neki hogy mit végezzenek rajta. Ezt egy orvos dönti el és nem egy idióta nő.
7/18 anonim válasza:
Milyen kérdés ez már? A határozatlan férfiak általában találnak egy olyan társat, akik szeretik, hogy a nő irányítson. Nem egyet ismerek. És fordítva is igaz. Nők is vannak olyanok bőven, akik szeretik pátyolgatni a tesze-tosza férfiakat. Így szép a világ. Legtöbbször megtalálják egymást. Miért kéne emiatt valakit kasztrálni? És a lényeg: legtöbbször jó családapák. Úgyhogy válaszom: nem. (Mondjuk én pont mindig irányító, határozott férfivel éltem, néha az se jó, mert az ember lánya csak a száját járatja, próbálja meggyőzni az ellenkezőjéről, az istennek se enged a saját igazából, ráadásul végül az van, amit ő szeretne, mert a nő belefárad a vitába. Ez mennyivel jobb? Tehát fordítva is fel lehetett volna tenni a kérdést.
8/18 anonim válasza:
Ez már a 2. "kasztrálós" kérdés a héten...
Szerintem egy igazi fekete öves nő alkalmazzon diótörést a lábával, és tsá, de ne olyanon, aki nem csinált semmi rosszat, csak az a"bűne", hogy "életképtelen, határozatlan".
9/18 anonim válasza:
Akkor mar nem lenne ertelmesebb egy olyan intezmenyt letrehozni, ahol az eletkeptelenne NEVELT ferfiakat eletkepesse teszik?
A kasztralassal ugyan mit nyerne a tarsadalom?
10/18 anonim válasza:
#10 Nem. A férfi ha tud akkor saját magától megváltozik. Szerintem nincs olyan férfi aki ne tudna megváltozni. És ha én nem fogadom el ezt mert én így szeretek élni? Akkor jön a kényszerzubbony?😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!