A Nebula név az anyakönyvezhető itthon lánynak? Ti mit szóltok ehhez a névhez?
Figyelt kérdés
Érdekelne hogy ilyen nevet lehet-e adni, illetve hogy ti személy szerint mit gondoltok róla. Minden vélemény érdekel.2019. dec. 29. 01:59
11/19 anonim válasza:
2-es: a tabula rasa tiszta lapot jelent.
12/19 anonim válasza:
Nekem tetszik, csillagköd. Mondjuk inkább második névnek adnék ilyesmit, elsőnek meg valami hagyományosabbat.
13/19 anonim válasza:
Niella,Noella nevek is pl szépek lehetnének helyette.
14/19 anonim válasza:
"2-es: a tabula rasa tiszta lapot jelent."
Ja,okés, köszönöm.
15/19 anonim válasza:
A Nebulo tanulot jelent
A Bula pedig c.nök nemi szerve
Korabbi vàlaszokban is benne van hasonloan leirva, erre kiemelik a kerdest.
16/19 anonim válasza:
Nem is hallottam még erről a névről, ami először eszembe jutott, az a nebuló, majd a bulát is említették.
Nem adnám semmiképp.
18/19 anonim válasza:
Szép szó, mint csillagköd, de magyar névnek biztos hogy nem adnám, egyrészt nem passzol magyar vezetéknévhez, másrészt meg ahogy írták, bula...
Az Androméda anyakönyveztethető és az is szép szó szerintem, de magyar névnek azt sem adnám, mondjuk inkább az, mint ez.
19/19 anonim válasza:
Mi értelme a kérdésnek, ha mindenkit lepontozol,akinek nem tetszik?
Nekem a Nebula-felhő jut eszembe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!