Az incel férfiak miért nem fogadják el, hogy nem érdemlik meg a nőket?
Alanyi jogon követelik meg hogy az EMBERTÁRSUK (akiket emberi számba sem hajlandóak nézni,csak valami húsdarabnak,meg konyhai robotnak) márpedig feküdjön le velük,legyen a barátnőjük és egyébként is,legyen kényükre kedvükre.Az,hogy a másik is egy érző,figyelmességre,törődésre vágyó ember,az nem számít.A szex az nekik jár,mert csak! Nem mintha ha az általuk lefestett emberi társadalom nem létezne,szexelhetnének,még akkor se kapnának nőt,mert még az állatvilágban is az arra érdemesek jutnak csak el a párzásig.
Az ilyen férfinak nem nevezhető lények miért nem veszik észre,hogy nincs bennük semmi amiért megérdemelnék a boldogságot? Milyen alapon? Ömlik belőlük a gyűlölet,az önzőség,az agresszió.Miért kéne nekik boldognak lenniük? Képtelenek bármit is nyújtani,ők csak kapni kapni és kapni akarnak.
Személy szerint olyan távol tartanám a nőktől őket amennyire csak lehet. Miért van létjogosultsága ennek a csoportnak?
Komolyan kérdezem
Körübelül annyira se lennének képesek,hogy meghallgassák a másikat,figyeljenek rá,partnerek legyenek a másiknak teljes mértékben
Az evolúció azért teszi a dolgát hál isten,hogy az ilyenek nem nagyon szaporodnak meg soha életükben.
A kérdésem nem irányul természetesen a szimplán nehezebben partnert találó férfiakra,csak erre a radikális,Elliot Rodgert istenként tisztelő nőalázó alakokra,akik előbb hibáztatnák a saját anyjukat is,minthogy magukba néznének,hogy "ugyan,miért is nincsen nekem nőm valójában?"
Tisztázzuk a fogalmakat mert látszólag nem érted: Incelnek az nevezhető aki alanyi jogon követeli a SZEXET és ezért ölni képes.
Az nem incel aki nem talál magának társat de nem is gondolja hogy alanyi jogon járna. És sem ezt gondolom. Nem is erről irogatok. Hanem nem kellene az "incel" szót tömeggyilkosokkal összefonni a sikertelen szűz férfiakkal. Érthető? Engem csak ez bosszant.
INCEL = elmebeteg.
Ilyenekkel az orvosnak vagy a rendőrnek kell foglalkozni.
Nekem az a furcsa, hogy téged ennyire felbosszant.
Ők is emberek, akik valószínűleg rosszabb volt a gyerek koruk mint neked. Itt arra értem, hogy kiközösítették őket, soha sem találták meg a helyüket, csúfolták őket, emiatt elkezdtek szorongani és soha sem tanulták meg hogyan bánjanak normálisan az emberekkel és azt aztán főleg nem hogy a másik nemmel.
A tudat hogy vannak ilyen emberek engem inkább elszomorít, mint hogy mérgessé tenne.
Főleg hogy nem rég volt szerencsém egy +25 éves incel fiúval beszélni ezekről, hogy mért szűz, milyen az élete, hogy bánnak vele a mindennapokban, milyen volt a gyerekkora, hogyan alakulhatott ki nála hogy ennyire képtelen megtalálni másokkal az öszhangot.
Nekik nincs semmi bajuk. Nem ezzel születnek. Sok sok éven keresztűl a környezetük alakítja kibennük ezt a viselkedést. Aki szorong és képztelen szociális eseményeken viselkedni nem azért olyan, mert tudatosan béna akar lenni az életben és tudatosan bunkónak akar tünni, amikor igazán csak nem tudja hogyan reagáljon megfelelően dolgokra.
A kérdező szerintem nagyon ignoráns. Őket pont hogy nem bántani kéne hanem felkarolni és megmutatni, hogy hogyan kell normálisan kezelni az embereket és pozitív élményekkel megnövelni az önbizalmukat hogy ne viselkedjenek furcsán szorongásuk miatt.
8# az utolso bekezdesesig egyetertettem veled
De megis hogy lehet felkarolni egy olyan mentalitású embert aki gyűlölkodik meg vádaskodik és koveteli magának a szexet?
Na haragudj de kb ez most olyan volt h egy nemi eroszakolot is nem buntetni kell a viselkedesei miatt hanem karoljuk fel és mutassuk neki az utat...
Hat bocsi de amilyen kommenteket lattam itt es mas oldalakon incelektol en nem vagyok hajlandó felkarolni oket mert mar menthetetlenul elfajzottak
Nem hiszem hogy normalis ember a nagy csalodottsagaban kepes lennw tamogatni a no gyilkolaszast
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!