Hogyan lehet felkeszülni egy szerettünk halálára?
Az orvosok 1 hónapot jósolnak neki.
Aki volt már ilyen helyzetben hogy készült fel rá?
Szívesen választ adtam volna, de még én sem vagyok túl a nehezén (4 és fél hónapos haláleset után vagyok.)
Sajnos azért nem tudok jó tippet adni, mert engem NAGYON ROSSZUL KÉSZÍTETTEK FEL - és éreztem, hogy egyáltalán nem volt semmilyen kielégítő gyászélmény feldolgozás!
Éppen ezen dolgozom magamban már jó régóta, hogy KI TUDJAK ÖTLENI MEGFELELŐ TECHNIKÁKAT MÁSOK SZÁMÁRA IS - ezt tényleg komolyan mondom!
Akármilyen morbidnak/undorítónak és szokatlannak tűnik, karácsonykor szerettem volna vigasztalni olyanokat Embereket, akik a boncterem előtt elhagyatottnak érezhették magukat egy ilyen esemény bekövetkezte kapcsán.
Engem ez a boncterem előtt való üldögélés kezdett el IGAZÁN MEGNYUGTATNI. (Önszuggesztiós érzések kavarogtak bennem, amit nem tudok megnevezni most sem, miért voltak.)
Ui: ha gondolod, privátban levelezhetünk! (De nem ígérem, hogy minden egyes nap tudok válaszolni, mert még nekem is túl friss érzés - csak megpróbálok viszonylag elfogadható időintervallumokban jelentkezni - ha Neked így megfelel.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!