Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Te várod (már) a Karácsonyt?

Te várod (már) a Karácsonyt?

Figyelt kérdés
Én, személy szerint hányok már ettől az egésztől...
2019. dec. 22. 17:51
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem ez az első alkalom, hogy nem igazán. A családtagjaim egyáltalán nem ismernek, sőt, szerintem le is szarják, mit szeretnék, úgyhogy szokás szerint valószínűleg kapni fogok valami leakciózott Balea tüsfürdő-szappan-testápolós csomagot, tele olyan termékekkel, amiknek a szagától is a hányinger kerülget, meg pár ruhadarabot anyámtól, amik pont olyan stílusúak/színűek, amilyeneket egyáltalán nem hordok, emellett minimum 2 számmal nagyobbak is, mint ami rám jó lenne és úgyis a nővéremnél fognak kikötni. Igazából az utóbbi években egyre biztosabb vagyok benne, hogy igazából neki vásárol, amikor "nekem" vesz ajándékot karácsonyra vagy bármilyen más ünnepre, csak nem akar a kelleténél több pénzt költeni, meg persze nem akarja, hogy a rokonok megszólják, hogy az egyik gyerekét elhalmozza ajándékokkal, a másiknak meg semmit sem ad, ezért a neki szánt dolgok egy részét becsomagolja és rájuk írja az én nevem. Legalábbis évek óta nem bírom hangsúlyozni nekik, hogy a szürke a kedvenc színem, M-es a méretem és felsőkből pl. imádom a kényelmes, kötött pulcsikat, és ehhez képest mégis mindig valami testhez simuló, XL-es, rikító színű tunika-förmedvényt meg hasonló dolgokat kapok, amik Teljesen Véletlenül pont ugyanúgy néznek ki, mint azok a ruhák, amiket tesóm hord.

Illetve már csak azért sem várom, mert ilyenkor mindig főznek egy csomó olyan ételt, amit gyűlölök, a paradicsomos töltött káposztától kezdve, a bejglin át a sült halig, és egy pár nap után elég fárasztó vajas kenyeren meg zacskós levesen élni.

2019. dec. 22. 18:44
 22/35 anonim ***** válasza:
51%

Én is ateista vagyok, mégis szeretem. Templomba nyilván nem megyek, és gyerekként se a Jézuskát vártam, de ettől függetlenül élveztem és a mai napig szeretem.

A karácsony maga pedig egy pogány ünnep "leszármazottja", a Jul-é.

[link]

2019. dec. 22. 18:47
 23/35 anonim ***** válasza:
12%
Vegánok legelhetik a fenyőfát,attól nem undorodnak.
2019. dec. 22. 18:52
 24/35 anonim ***** válasza:
14%
Nem, nem szeretem az ilyen konvencionális ünnepeket.
2019. dec. 22. 18:53
 25/35 anonim ***** válasza:
29%
Felnőtt életemben nem volt még jó karácsonyom, és eddig idén pont ugyanolyan szörnyű, mint az eddigiek, de mivel egy kis nyomorult szar vagyok ezért igen, várom egy kicsit a karácsonyt. Lehet hogy most nem lesz olyan rossz.
2019. dec. 22. 20:48
 26/35 george1113 ***** válasza:
20%
mind egy így is úgyis sz*r lesz,most lesz életem leg borzasztób karácsonya/szilvesztere!
2019. dec. 23. 00:32
 27/35 anonim ***** válasza:
32%
Én mindig a jövő évit várom már ebben az idősávban.
2019. dec. 23. 01:24
 28/35 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem ezt az ünnepet csak az nem várja akinek nincs családja vagy szar a kapcsolatuk. Ami egyébként szomorú, de attól még nem kell lehuzni mások hangulatát ilyen "hányok tőle" kijelentésekkel.
2019. dec. 23. 10:04
 29/35 anonim ***** válasza:
11%
#28 Ez nem igaz. Nekem pl. Van családom és mégsem várom annyira mert ez csak egy nap. Nem értem mi olyan különleges ebben. A kisgyerekek szoktak örülni a karácsonynak mert jön a Jézuska.
2019. dec. 23. 13:05
 30/35 anonim ***** válasza:
14%
Talán azért utálják mert nem csak karácsonykor kell a szeretetre gondolni. Nem csak ekkor kell jól bánni a másikkal mert karácsony van.
2019. dec. 23. 13:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!