Te várod (már) a Karácsonyt?
Figyelt kérdés
Én, személy szerint hányok már ettől az egésztől...2019. dec. 22. 17:51
11/35 anonim válasza:
Mitől hánysz? Hogy együtt a család? Vagy hogy van aki szeretetben él? Szar életed lehet. Az hogy te és más emberek rohadt nagy vásárlásba kezdtek az a ti dolgotok, senki nem kényszerít, mi nem csináljuk. Vagy mi a bajod?
13/35 anonim válasza:
Nem igazán, csak annyiban hogy akkor otthon talán kicsit nyugodtabbak lesznek a dolgok meg jön nagymamám is.
Én inkább a tavaszt várom már nagyon, a napsütést, finom virágillatokat a levegőben, kellemes időt.
14/35 anonim válasza:
Ez csak az érti meg akinek van családja.
15/35 anonim válasza:
Előttem író, ne iis haragudj de neked miert Tau bácsi felhasznaloneved?? 😱
16/35 anonim válasza:
Én amúgy azt abszolút megtudom érteni, hogy ha valakinek nincs családja pl. árva volt, vagy csak szar a családja az gyerekként sem volt oda a Karácsonyért. Persze ez tök érthető, de van egy pont amikot elkell szakadni a régi dolgoktól és felnőtt emberként kialakítani a saját kis szokásokat. Ez mutatja meg, hogy az ember tovább lépett a régi szarságokon és már erősebb, mint azelőtt. Egyedül is meglehet teremteni az ünnepi hangulatot. Főleg ha az embernek időközben lesz saját családja, gyerekei. Ha más nem, akkor miattuk érdemes újra gondolni.
17/35 anonim válasza:
Igen. Három napig nem dolgozom és találkozom a nagyszüleimmel, rokonokkal. Eszünk iszunk beszélgetünk. Ha vége a karácsonyi nyüzsgésnek akkor keg készülődhetünk a szilveszterre.
18/35 anonim válasza:
Nagyon szeretem a karácsonyt.
Jó hangulatú ünnep, amit bárki ugyanúgy élvezhet, ha nem enged a számára utálatos dolgoknak.
19/35 anonim válasza:
Tau bácsi egy ifjúsági sorozat volt,régen szerettem.15-ös.
20/35 anonim válasza:
Nem, személytelen az egész, ateista vagyok meg vegán szóval undorító ez, inkább szavaznék a momentumra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!