Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vecsei H Miklós csak szerintem...

Vecsei H Miklós csak szerintem idegesítő?

Figyelt kérdés
Előre leszögezném, hogy nem ismerem annyira Miklóst, két színdarabban láttam csupán, amikben szerintem egész jól alakított. Ezzel felkeltette az érdeklődésemet, és rákerestem különböző oldalakon. Szerintem baromi nyálas, cukormázas ember. A nyilatkozataiban úgy beszél, mintha ő tökéletes lenne, egyáltalán nem emberi, szerintem nagyon kiszínezi a dolgokat. Lehet csak én látom így, de szerintem egy nagyon irritáló személyiség. Nektek mi a véleményetek róla? Van aki esetleg ismeri személyesen?

2019. dec. 19. 17:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
9: Senki nem azt mondta, hogy nem érték az amit tesz, hanem, hogy egyáltalán nem tűnik őszintének! Sok dolog van, amin igen is el kell gondolkodni azon, amit mond, de van pár olyan interjú, amit jobb lett volna kihagynia!!
2019. dec. 22. 18:19
 12/19 A kérdező kommentje:
Utolsó, ezzel teljesen egyet értek. Nekem sem azokkal az értékekkel van bajom amiket képvisel, hanem hogy (véleményem szerint) nem őszintén teszi azt, és ez pont szembe megy azzal amit ő állít magáról.
2019. dec. 22. 21:38
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Hasi valóban mást mutat kifelé, mint ahogy valójában éli az életét. Pl. a család fontosságáról, igaz szerelemről beszél gyakran, közben a barátnőjével folyamatosan csalják egymást. Ismerem személyesen és Hasi egy jó lelkű ember, de szerintem inkább azt mutatja kifelé amilyen szeretne lenni, és nem azt, ami a valóság. És adott esetben a valósággal sem lenne baj, mert nem gondolom, hogy bárkinek joga lenne ítélkezni (illetve senki nem kötelezi őt, hogy megosszon ilyen dolgokat), de az, hogy mást mond, az nem egyenes.
2019. dec. 25. 23:39
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, igazad van!! Senkinek senki felett nem kene! Én is csak arra ertettem hogy mast csinál mint amit mond. Ettől meg nem rossz ember, csak Akkor ne mondjon olyat amit o sem tesz... nekem ezért nem őszinte !! Mindig azt mondja h ebben hisz és annak tartja magát, már őszintének .... de csak mese!! Attól én meg pl értékesnek tartom amit a kultúráért tesz ! Persze semmi közöm a m.eletehez ... de fura ez a kettősség
2019. dec. 26. 08:13
 15/19 anonim válasza:
100%
Én nekem is nagyon szimpi volt, sok cikket olvastam róla. Hogy őneki nincsenek függőségei és okostelefonja stb stb. Aztán láttam a Teréz körúton, cigi a szájban, legújabb iPhone a kezében halál flegmán. Csalódás, nem értem miért kell ilyenekről kamuzni, senki sem szólná meg pl. az okostelefonját, de így hogy folyton ez ellen beszél...
2020. febr. 15. 13:26
 16/19 anonim válasza:
100%
igen, meg folyton csalja a barátnőjét... bár még a csaj is tudja!
2020. febr. 16. 11:32
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg kiszínezi a dolgokat. Nem is kiszínezi, inkább átrajzolja. Nekem legalábbis a függőségmentességről való beszélés, meg minden,amit gondolnak róla az emberek az alapján, amit mutat, szemben azzal a ténnyel, hogy már nem egyszer vették el a jogsiját ittas vezetés miatt, több, mint sima kiszínezés.... meg ott van még a cigi, meg a féltékeny barátnője,akivel összevissza csalják egymást. Cukormáz és boldogság. Vajon mikor csúszhatott le ennyire?
2020. ápr. 20. 12:15
 18/19 anonim ***** válasza:
Hat én azt hallottam hogy most rendben vannak a csajjal. De tény hogy o beszél mindig az őszinteségrol aztán kifelé meg kamuzik össze-vissza! Nekem hiteltelenné vált ! A viges “botrány “ után meg pláne hogy ha tényleg az volt amit állítanak egyesek akkor o hogy tamogatjatott a tesojaval egy ilyen személyt ? Nekem ez furcsa!
2020. ápr. 20. 13:03
 19/19 anonim válasza:

Szerintem Miklós,de inkább hívom Hasinak: egy csodálatos ember! Én csak egyszer találkoztam vele ,de az egyik barátom rokon vele.

Az én tapasztalataim alapján egy nagyon rendes ember, van humora és emellett még őrülten kedves is!

A barátom elmondása szerint :(aki persze jobban is ismeri ,hisz vele nőtt fel) “egy csupa szív ember ,bár kicsit furcsa az öltözködése!”

A munkásságáról természetesen bárki mondhat véleményt (bár szerintem arra csak jó véleménnyel lehet lenni ,de kinek mi) de a személyisége még közel sincs ahhoz amit leírtatok!

2022. ápr. 7. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!