Sziasztok, 17 éves lány vagyok aki nem igazán izgatja a másik nemet :/ Nagyon kedves, közvetlen, segítőkész vagyok és bármilyen társaságban meg tudom találni a helyemet. Elég laza vagyok, velem szinte bárki ki tudna jönni. Sokat szoktam nevetni és a baráti társaságban is a legtöbbször én csinálom a hangulatot. Jó indulatúnak mondanám magam, és minden nap igyekszek minél jobb ember lenni és segíteni másokon. Elég kemény iskolába járok, nagyon fontos számomra a jövőm és a tovább tanulás. Azonban a fiúk valamiért mindig “kikerülnek” vagy akár rám se néznek. Úgy gondolom, hogy csinosan öltözködök és adok magamra, sminkelni pedig imádok de mindig nagyon szolidan szoktam magam kifesteni, teljesen natur sminket használok. Egyáltalán nem vagyok beképzelt. Az tény, hogy számomra a tanulás a legfontosabb és lehet, hogy nem is lenne időm pasizni, de az zavar inkább hogy soha nem volt még barátom, sose csókolóztam vagy bármi. Sokat lógok a barátaimmal a városba, sőt bulizni is szinte rendszeresen járok de tök olyan mintha szarnának a fejemre. Bár nem jönnék össze bárkivel, és nem d•gatnám meg magam egy este kedvéért se, ugyanis van tartásom. A suliban mondjuk van pár fiú akinek valószínüleg tetszek, mert sokat néznek, de hozzám se szóltak soha, pedig sokszor láttak mosolyogni is. Ellenben a barátnőmmel akire ragadnak a pasik és alig tud tőlük megszabadulni nekem meg gőzöm sincs mit csinálok rosszul 🤷♀️
Ui.: Huh tényleg este van, a kedves segítőkész elkerülte a figyelmem, mert elolvastam korábban, aztán most volt időm válaszolni. Akkor egy része sztornó, na mindegy, ez fucked up xd
2019. dec. 17. 20:36
12/15 anonim válasza:
Akkor ha nem ronda és/vagy dagadt vagy, akkor valószínűleg büdös.
:)
2019. dec. 17. 21:31
13/15 anonim válasza:
Ugye tudod hogy ezen az oldalon az emberek 99% magányos , szűz férfiak ? 1 % pedig , nő ( talán )
Most már lesz lehetőséged válogatni :D
2019. dec. 18. 00:05
14/15 anonim válasza:
Nyolcas válaszolón sírni lehet. Aki ilyen lenézően ír a férfiakról, arra legfeljebb egy dolog miatt ragadhatnak.
Kérdező, neked pedig: Talán az a baj, hogy mindenkivel ugyanolyan nyitott vagy, a fiúk akiknek pedig tetszenél automatikusan átgondolják magukat a barát zónába. Ezért nyilván próbalkozni sem fognak. Küldj nekik jeleket, amiket nem érthetnek félre. Vagy kezdeményezz, elvégre ez a 21. század.
Ha irták előttem bocsi, nem igazán olvastam végig a kommenteket.
2019. dec. 18. 19:39
15/15 anonim válasza:
Egyrészt lányként biztos el fogsz kelni, ha nem vagy túl kattos, másrészt amiket leírtál magadról, az teljesen szubjektív, lehet én első látásra nagyon csúnyának, vagy bunkónak stb gondollak. Ne agyalj túl sokat ezen, ha van egy számodra szimpatikus srác, próbálj vele jó kapcsolatot kialakítani, aztán alakul a dolog.
Arra kérlek mindösszesen, hogy a számodra nem vonzó fiúkat ne bunkó módon utasítsd el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!