Volt már olyan, hogy úgy megszerettetek egy sorozatbeli karaktert, hogy amikor kiírták a sorozatból, vagy meghalt, akkor nem néztétek tovább a sorozatot vagy nem tudtàtok elfogadni?
Velem már kètszer is volt ilyen. (Ne nézzetek bolondnak)
Az első ilyen a Tudorokban volt, amikor Boleyn Annát (Natalie Dormer) kivégezték. Utána már nem is néztem a sorozatot.
A második a Dynasty (Dinasztia) című sorozatban volt. Úgy megszerettem Cristal Carringtont (Nathalie Kelley), hogy rendesen sokkolt a halála. Az első évadban játszott benne, a második évadot már megnéztem feliratosan. A második évadban végig olyan hiányérzetem volt. Nagyon megszerettem a karakterét, a történetét.
Tudom, kicsit zakkantnak tűnök, de tényleg foglalkoztat a kérdés.
Veletek volt már hasonló? Ha igen, írjátok le a sorozat címét és hogy melyik karakterről van szó.
Suitsból Michael Rosst (a karakter neve) kiírták, azt hiszem ő hagyta ott, de annyira nem is érdekes.
Lényegében az egész sorozat az ő karakterére épült, amikor eltünt nem tudtam tovább nézni. Meg már annyira nem is érdekelt.
Pedig vannak olyan színészek akik nélkül nem lenne az igazi, mert nagyon karakteresek, mondhatni viszik a sorozatot.
The walking dead-ből Shane. Imádtam a karaktert, halála után nekem unalmassá vált a sorozat, de tovább néztem, mert a téma végülis érdekelt.
Gyilkos elmékből Prentiss nem volt egy darabig, hiányzott, de szerencsére visszahozták. Hotch is elég karakteres volt szerintem tökéletesen beleillett ebbe a szerepbe a színész, az távozása után forgatott évadot már alig bírtam nézni, és abba is hagytam. Az új szereplők miatt mintha már egy másik sorozat lett volna.
#5:
A Gyilkos Elmékről szóló véleményt adom, Hotch távozása óta mélyrepülésben zuhan a színvonal. Ráadásul a mai liberó felfogásnak hála a mai részekben már minden etnikumból van ügynök, fehér, feka, ázsiai, mexikói, minden van már. 😒
"Suitsból Michael Rosst (a karakter neve) kiírták, azt hiszem ő hagyta ott"
Mike karakterét Rachel (Meghan Markle) rántotta magával szerintem (a házasságuk miatt), akinek meg ugye ki kellett szállnia, mivel hercegné lett belőle. Azóta én sem nézem a sorozatot, nélküle már nem az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!