Ki az a szereplő (filmbeli, sorozatbeli, könyvbeli), akit visszahoznál a halálból? Miért pont őt?
Csi a Setét Torony sorozatból.
Egy szőrmókus, aki Jake-hez állt közel.
Ha jól emlékszem Jake és Eddie egy párhuzamos univerzumban találkozik még Susannával, de Csivel nem és jó lett volna, ha ő is a nővel tart az ajtón keresztül és nem marad a Harcossal. Igaz, hogy akkor valszeg Roland nem érte volna el a tornyot élve, de mire való a deus ex machina?
Walking Dead-ban Andrea, mert mire meghalt, megkedveltem... na de komolyan: kemény csaj volt és normális. Merlet is sajnáltam, ha jó útra tér, akkor tök jól elfért volna a sorozatban, én bírtam annak ellenére, hogy nem volt jó fiú.
Bone Tomahawk: a főszereplők közül mindegyiket, aki meghalt. Jó kis karakterek voltak és ajjj nagyon sajnáltam őket. :(
Buried: oké-oké, ez nem egy happy end-es film, de akkor is... jó lett volna, ha úgy van vége, h nem hal meg a srác.
Harry Potter: Piton és Sirius. Ez nem kérdés. :D
Ryan közlegény megmentése: Barry Pepper, Tom Sizemore, Edward Burns, Giovanni Ribisi , mert bőgtem mint egy csecsemő amikor meghaltak... kedveltem őket, szimpatikus karakterek voltak abban a csúf helyzetben is.
Léon a profi. Léon. Vagy ő meg sem halt...kérdéses.
Az olasz melóban Donald Sutherland. Őt nagyon kedvelem, meg Sean Beant is, így őt kb alapból megmenteném az összes filmjében. :)
Fú most hirtelen ennyi...
=könyv=
A címe : "Amikor esik" .
Ashert szeretném visszahozni, nagyon megfogott a karaktere, a "személyisége". ;)
A Híd Terabithia című filmből a szőke hajú lányt.
Azért mert lelke van, és képes volt könnyeket csalni a szemembe.
23/F
Én a 2017-es Dynasty sorozatból Cristal Carringtont/Celia Machado-t hoznám vissza.
Azért, mert egy tökéletes karakter volt, feltudta mérni a helyzetet jó és rossz között, van önkritikája. Ráadásul a színésznő (Narhalie Kelley) is jól hozta a karaktert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!