Mit tennétek a helyemben (teljesen menthetetlen az életem)?
23 éves vagyok. Az egyetemről kibuktam, pedig rengeteget tanultam, csak épp buta vagyok. Most vissza kéne fizetnem aképzési díjat, mert nem szereztem diplomát, de közben nincs semmi pénzem.
Jelenleg havi nettó 120 ezerért dolgozom, ebből 50 a szoba, amit bérlek és kb. 20 a rezsi. Tehát van havi 50 ezrem enni, tömegközlekedni meg minden másra.
Szeptember óta 47 (!) helyre küldtem önáletrajzot, ebből 6 helyen válaszoltak egyáltalán, de ők sem vettel fel. Nincs semmi végzettségem, el vagyok adósodva az egyetem miatt és nem tudom magam képezni, mert fizetős képzésre nincs pénzem, egy ingyenes, esti okj meg nem férne be a napomba a munkaidőm miatt. Nem hagyhatom ott a munkám, mert semmi megtakarításom nincs, szóval ja egy havi kereset kiesne, akkor rögtön kidobnának a bérelt szobámból és nem tudnék hova menni.
Családom nincs, kitagadtak, amikor megtudták, hogy meleg vagyok. Szóval tőlük egyeltalán nem számíthatok semmi segítségre sem most, sem később. Nagyon fáj, hogy látom a bátyám és a nővérem facebookon, mindketten sikeresek, jól keresnek, az egyiknek már gyerekei is vannak. Én meg senkinek sem számítok. Senkit sem tudok felhívni, ha bajban vagyok vagy segítségre lenne szükségem.
Annyira vágyom családra, gyerekekre, de mindig heteroszexuálisokba szeretek bele, szóval esélytelen. Nagyon egyedül vagyok, jön a kafácsony és már előre fáj, hogy megint teljesen egyedül kell töltenem.
Szóval egy anyagi csőd vagyok, a munkám senkinek sem kell, a társaságom senkinek sem kell.
Legszívesebben megölném magam. Tudom, hogy depressziós vagyok, de okkal. Pszichológust nem tudok fizetni, bár értelme sem lenne. Nem tudna segíteni, se az adósságomon, se a sikerteéenségemen, se a homoszexualitásomon.
Van egyáltalán így még értelme bárminek?
11 a szektás térítgetés helyett inkább segíthetnél a kérdezőnek értelmes válasszal. A meleggyógyítós butaságokról már ezerszer bizonyították, hogy kamu. Ott volt pl McKrae Game esete aki maga alapított és vezetett ilyen szervezetet. Megnősült gyerekei lettek aztán mikor kiderült, hogy hát titokban mégis férfiak társaságát kereste nem győzték kimosni mindenhonnan a szervezetet. Elmondták mindennek MxKrae-t bizonygatva az igazukat pedig hát a tények magukért beszélnek. Egészen addig, amíg bevallotta, hogy hát még mindig meleg, vele reklámozták a "conversion therapy"-t. Christopher Sale-en sem lepődnék meg hasonló esetben...
Különben sem a szexuális orientációjával van a kérdezőnek gondja a kérdés szerint...
A nővérem az, aki titokban még szóba áll velem, de neki van két kicsi gyereke, tőle így nem akarok kérni. A bátyám szerint csak egy kis mocskos b*zi vagyok, ő nem akar hallani rólam.
Lidlbe, Aldiba már küldtem önéletrajzot, egyik helyre sem vettek fel.
Az a gond, hogy van egy alapfokú angoltudásom (papírom nincs róla), egy érettségim és semmi használható munkatapasztalatom. Így nem kellek sehova sem.
Nagyon sajnálom, hogy nem támogat a családod. Az írásod alapján egy értelmes és intelligens ember vagy, ne add fel, az életed helyrejön majd, meglátod.
Esetleg kérhetnél méltányossági mérséklést és részletfizetést a helyzetedre tekintettel.
Esetleg ha egy olyan operátori munkát keresnél ahol szállást is adnak?
Rengeteg ilyen hely van, felénk is.
3 műszakra simán megkapnád a 200 nettót, sem albérletet sem rezsit nem kellene fizetned, sőt még a bérletet is fizetik, szóval csak kajára kellene költened, és bőven tudnál félretenni.
Nálunk is a gyárban van egy pár, nemrég jöttek ide, szálláson vannak, saját lakásra gyűjtenek.
Nem tudom merre laksz, de ha gondolod dobj privátot.
Tetszik, ahogy írsz.
Közszférába megpróbáltál elhelyezkedni? Nem fizet sokat, de minden állami/önkormányzati cégnél nagy a munkaerőhiány.
Ha már közszférában dolgozol, akkor bocsánat, a válaszomat vedd semmisnek.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!