Nem tartjátok visszataszítónak, hogy a mai generációnak ez szórakozást jelenthet?
A képen az látszik, hogy többezer ember egy kivetítőn azt nézi, hogy néhány ember egy bugyuta játékkal játszik.
Ígyis elég sok az antiszociális, közösségi hálón idejét pocsékoló ember, de hogy egyesek pénzt kapnak azért, hogy játszanak, mások pedig még NÉZIK is, ahogy más játszik.
Kulturális szegénységgel jellemezni engem, amikor pont most írtam, hogy a foci, koncert, mozinak van kultúrája, itt viszont azért FIZETNEK, hogy azt nézzék, ahogy más játszik.
Oké :D
Engem személy szerint nem érdekelnek a videójátékok, de az nem jelenti azt, hogy az a tevékenység visszataszító lenne.
Mondjuk én azt nem értem, hogy miért kell ehhez bevonulni egy arénába, miért nem lehet otthonról nézni, de biztos ennek is oka van. Én egyszerűen csak nem vagyok jártas a témában.
@09:48
Valószínűleg ugyan azért amiért az emberek kimennek focimeccsre, és nem a tv-ből nézik azt.
18 as ott a pont.
Mi is voltunk videós találkozon,ilyen hazai cucc.Teljesen más volt mint amikor a lányom a youtubon nézi őket a gyerekek meg voltak őrülve,olyan volt tisztára mint valami koncert,autogrammal fotozkodással minden.Nekik most ez a menő,suliban is erről beszélnek,ezeket a játszós emberkéket sztárolják,nincs ezzel semmi gond.
Mennyi idős vagy? Nagyon begyepesedett a gondolkodásod!
Számomra visszataszító, az a sok túlértékelt ízeltlábú labdát rugdosó, a primitív rajongótáborával együtt.
Meg az ebbe tolt milliárdok és stadionok.
49/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!