Visszataszítónak találjátok, ha valaki kopasz?
Figyelt kérdés
Legalább egyszer le szeretném vágatni a hajam kopaszra, de félek attól, mit gondolnának rólam az emberek, hogyan néznének rám.2018. febr. 22. 08:38
1/11 anonim válasza:
hát néha vissza felé sül el, mert nem biztos hogy valami szép leszel vele. Egyáltalán nem visszataszító(szerintem)
2/11 anonim válasza:
Nem. Sőt, vkinek kifejezetten jól áll.
3/11 anonim válasza:
Nekem a teljesen kopasz (amikor tenyleg mar fenylik a feje valakinek) visszataszito. De ha hagysz egy fel cm-t minimum az mar jo.
4/11 anonim válasza:
Elvileg nem szabadna adni az emberek véleményére. De megértelek. :)
Egyébként én sem szeretem, de van ritkán, hogy az adott személynek nem áll olyan rosszul.
5/11 anonim válasza:
Párom kopasz. Jobban mondva mindig levágja teljesen a haját, mert kopaszodik, és elég fura úgy ha haja van. Én imádom..Jól áll neki.
Jó tanács: Ha kopasz akarsz lenni, várj nyárig. Mert első alkalommal a fejbőröd szinte fehér lesz a bőrödhöz képest. Nyáron hamar letud barnulni.
6/11 anonim válasza:
Nem tisztáztad, hogy férfi vagy nő vagy, így a válasszal még várok :D
7/11 anonim válasza:
Szerintem meg kell találni ehhez a passzoló öltözetet és természetet.
Alapba nem hiszem, hogy valaki ocsmány lenne kopaszon, viszont tény az, hogy szokatlan, pláne ha az illető addig sosem volt kopasz.
Egy idő után mindenki megszokja és nem lesz semmi gond vele.
8/11 anonim válasza:
Ha ténylegesen borotvált kopasz az nekem sem igazán jön be de ha kb 0 -ással van vágva úgy bejön .. (annak idején anyukám azt mondta borotvált kopaszoknak kicsi van a lába között ..idövel talán két ilyen emberrel volt dolgom de bejött max ha ezt valaki még igy hallja vagy tudja lehet ítélet :D )
9/11 anonim válasza:
Lányokon nagyon szexinek találom a kopaszságot :) mármint ha kopaszra nyírt / borotvált, mert azt senkinek sem kívánom, hogy akaratlanul elveszítse a haját. Bár tény, hogy nem mindenkinek áll jól, és tudni kell viselni. Fiúk esetében részemről no comment, végül is bárki lehet kopasz, ha úgy tartja kedve, nem nagy ügy. (F)
10/11 anonim válasza:
A fejtetőn levő "tonzúra" nem szép, de a teljesen letolt haj lehet vonzó is. Nem találok senkit sem a kopaszsága miatt visszataszítónak, egyedül az ápolatlanság taszító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!