Mi a boldogság? Téged mi tesz valóban boldoggá?
Figyelt kérdés
Ma azt boncolgattuķ, hogy az emberek többsége nem képes elkülöníteni az örömöt, a boldogságtól. Neked mi okoz örömöt, és mitől vagy boldog? El tudod választani a kettőt? Egyáltalán el lehet?2019. dec. 11. 20:07
1/4 anonim válasza:
Engem az tett boldoggá mikor szombaton elkülték Manuelt az X-Faktorból mivel kiesett, és az is hogy azután ByeAlex milyen depressziós hangulatot vágott oda a színpadra xD.
2/4 anonim válasza:
Engem bármi fel tud dobni. Könnyen lehwge örömet szerezni nekem. Akár egy sziával.
Van étel, van víz, vannak ruháim, vannak barátaim, ha valaki beszól, nem érdekel.
Boldog vagyok.
3/4 1112 válasza:
Ha letojok mindent, akkor olyankor többnyire elégedett vagyok, és nem érzem, hogy hiányt szenvednék bármiben is, ugyanis lecarom. :) :) Amikor kiegyensúlyozott minden, és békésen csónakázok/hajókázok/vitorlázok az "élet tengerén":)
4/4 1112 válasza:
*Amikor éppen nem zavar engem senki , és semmi, és én se zavarok mást, és tehát békén vagyok hagyva, és éppen nem kell törődnöm akkor adott pillanatban a Világ dolgaival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!