Ki milyen külföldi országba mozdulna új élet reményében?
Gondolom sok emberben ott van, hogy "mi lenne ha". Mi lenne ha nem itthon nyomorogna, kicsit kitörne, kicsit bizonyítana másoknak és önmagának is.
Persze egy új ország nem jelent önmagában kitörést, hogy milyen nagy dolog, de azért lehet mégis.
Reális álmokat/országokat írjatok. Úgy értve, hogy ami hosszabb távon is fenntartható.
Skócia volt a nagy vágyam, majd két éve felvettek egy itteni egyetemre és nagyon úgy áll, hogy kint is maradok.
Az csak rajtad múlik, hogy mit tartasz fenntarthatónak, mindenki más lehetőségekkel és tervekkel indul.
21/L
Ha nem lenne muszlim ország akkor Nyugat-Szahara. Így meg maradok itthon.
Bár Izrael jó lenne, csak ott is sok a muzulmán.
Tudod tökre nem érdekel hogy reális dolgokat kell irni ezért leirom az őszintét is.
Reális- Magyarországon egyetem, utána......nem tudom mi lesz utána, de egy nap szeretnék elmenni Nagasakiba és Hirosimába.
Most ami tényleg reális(nekem legalábbis)- Reinkarnálódni egy anime világban ahol a varázslat, mágia, ölés és szörnyek, démonok mindennapos dolog. És én persze op lennék, csinálnék egy saját háremet és királyként élhetnék. Ez az élet ellen semmi kifogásom nem lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!