Ez honvágy vagy mi? Hogytundám le küzdeni?
Sziasztok nem tudom hogy ez honvágy vagy mi lassan 5 éve élek Ausztriában és valamiért mostanában eléggé hiány érzetem van . Meg van mindenem , de még is olyan mint ha valami hiányozna . Ha honvágy akkor hogy tudnám le küudeni ? Haza költözés lehetetlen mivel semmi se köt haza szüleimmel eléggé rossz a kapcsolatom így nagyon ritkán beszélünk így oda nem akarok vissza költözni és nem is fogok .
Itt meg van mondhatni minden ami kell . Saját ház ( hitel ), saját autó , jó munka jó fizetéssel, szép párom és kis babánk is . Azaz minden ami szükséges , de hiány érzetem van vagy mi a .... . Ugyhogy ez valahogy le kellene küzdeni mivel ki hat eléggé a kedvemre is .
Magyarországon nincs semmim mi itt élünk ausztriában és maradunk is csak eléggé meg ingat néha ez az érzés hogy valami hiányzik vagymit tudom én .
"lassan 5 éve élek Ausztriában és valamiért mostanában eléggé hiány érzetem van"
Ezt olyan ember is érezheti, aki nem él másik országban. Ha honvágyad lenne, akkor azt éreznéd. Nincs honvágyad, csak hiányérzeted.
Itt ausztriában én bőven az átlag osztályba tartozok vagy még alá ... , amim van mindenért meg dolgoztam .
Ma egész nap gondolkoztam , hogy mi ez , de valahogy nem tudom meg határozni hogy mi és miért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!