Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez honvágy vagy mi? Hogytundám...

Ez honvágy vagy mi? Hogytundám le küzdeni?

Figyelt kérdés

Sziasztok nem tudom hogy ez honvágy vagy mi lassan 5 éve élek Ausztriában és valamiért mostanában eléggé hiány érzetem van . Meg van mindenem , de még is olyan mint ha valami hiányozna . Ha honvágy akkor hogy tudnám le küudeni ? Haza költözés lehetetlen mivel semmi se köt haza szüleimmel eléggé rossz a kapcsolatom így nagyon ritkán beszélünk így oda nem akarok vissza költözni és nem is fogok .

Itt meg van mondhatni minden ami kell . Saját ház ( hitel ), saját autó , jó munka jó fizetéssel, szép párom és kis babánk is . Azaz minden ami szükséges , de hiány érzetem van vagy mi a .... . Ugyhogy ez valahogy le kellene küzdeni mivel ki hat eléggé a kedvemre is .

Magyarországon nincs semmim mi itt élünk ausztriában és maradunk is csak eléggé meg ingat néha ez az érzés hogy valami hiányzik vagymit tudom én .

2017. júl. 17. 21:55
 1/5 anonim ***** válasza:

"lassan 5 éve élek Ausztriában és valamiért mostanában eléggé hiány érzetem van"

Ezt olyan ember is érezheti, aki nem él másik országban. Ha honvágyad lenne, akkor azt éreznéd. Nincs honvágyad, csak hiányérzeted.

2017. júl. 17. 22:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Enyhe depresszió. Valamit újíts, kezdj valami hobbit, sportot, táncot, közösségi programot, menjetek nyaralni.
2017. júl. 17. 22:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Mindened megvan! Nagy ház, sok pénz, szép környék, jó munkahely, barátok, szex, gyönyörű feleség, gyermek, egészség, biztonságos jövő, egy stabil országban! De te mégsem érzed jól magad! Hiányzik valami! Sőt, nem kicsit hiányzik, nagyon hiányzik, tudod, hogy valami kell! Csak nem tudod mi az! Nem tudod, mert minden megvan! Úgy élsz, amiről régebben egy uralkodó csak álmodhatott volna! 7,6 milliárd ember közül a felső 0,001%-ban vagy, sokan még itthon sem élnek olyan jól! Mégsem elég!! De TE tudod, hogy mi hiányzik!
2017. júl. 17. 22:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Tudod, csak nem ismered fel/nem ismered be! Van olyan szegény ember, akinek semmije sincs, és nagyon szomorú! És van olyan, akinek semmije sincs, és mégis boldog! Miért? Na most már tudod, hogy mi hiányzik neked!
2017. júl. 17. 22:22
 5/5 A kérdező kommentje:

Itt ausztriában én bőven az átlag osztályba tartozok vagy még alá ... , amim van mindenért meg dolgoztam .

Ma egész nap gondolkoztam , hogy mi ez , de valahogy nem tudom meg határozni hogy mi és miért

2017. júl. 19. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!