Szerintetek vesztes vagyok?
28 éves férfi vagyok van egy kocsim egy kis garzonom.Egyedül élek havonta nettóba 300- 350 et keresek sok túlórával.Szeretnék hobbi szinten edzegetni ha időm engedi.Szeretnék venni egy lakást és kiadni albérletbe de ez kb 10-15 év mire összegyűjtöm már ha meg lesz valaha mert ez kő kemény meló. Megszeretnék nősülni pár év mulva gyereket is akarok.Nincs egy barátom se. Csajozni soha nem csajoztam amikor néha megpróbáltam elhajtottak.Prostizni voltam többször is és jó volt a szex vele.Mindenhol voltak heves kemény konfliktusaim az emberekel és a beilleszkedés is nehezen megy nem kedvelnek.Csendes visszahúzodó hallgatag
Ember vagyok.Komoly nem ez a mindenen nevetgélős fajta. Mit gondoltok rólam . Vesztes vagyok ? Vagy úgy alapból mit gondoltok rólam?
A céljaid szépek, komoly gondolkodású, de hétköznapi férfira vallanak, szimpatikusak.
A prostizós dologgal én személy szerint nem tudok azonosulni, de végül is ...férfi vagy... szóval ha amúgy nem vagy egy csapodár fajta, akkor megbocsátható.
A kemény konfliktusokra meg beilleszkedési gondokra igy ismeretlenül nem lehet mit mondani, mert lehet, hogy a te személyiségeddel volt a gond, lehet, hogy a helyekkel, közösségekkel.
A komolyság jó dolog egy férfiban, bár az is jó, ha tud humoros, vicces is lenni, ha úgy hozza a helyzet. De ha nem, hát nem, mindenki más-más egyéniség.
Semmiképpen sem vagy vesztes, a saját kategóriádban teljesen jólt teljesitesz. Ne akarj nagymenő lenni. Azok sem értékesebb embere, sőt...
Ha őszinte akarok lenni, igen, egy unalmas, egyszerű vesztes vagy. De a szememben a többség az. Már az írásodból is ezt feltételezném rólad, és nem is annyira az anyagi életed miatt, hanem mert érzem az írásodból, milyen lehetsz.
A 12-es pedig cuki módon próbálta a jót kihozni minden mondatodból.
nekem sok nem jött át az írásából azon túl, hogy legalább őszinte, ami egy elég nagy dolog manapság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!