Hogy kell cigizni?
Figyelt kérdés
Még nem probáltam ki de a baráti körbe elég sokan cigiznek és nem tudom hogy kell és nem akarok beégni előttük.Csak simmán beszívod majd kifujod a fustot?2019. nov. 27. 18:06
1/8 anonim válasza:
A 12 évesek és az ő kis problémáik...
4/8 A kérdező kommentje:
Azért nem éppe 12 éves vagyok bocsi...
2019. nov. 27. 18:48
5/8 anonim válasza:
4#
Legalább ne hangoztasd ilyen büszkén, hogy idősebb korodra is megmaradtál egy hatodikos értelmi szintjén...
6/8 anonim válasza:
Úgy cigiz,hogy majd 50 évesen nehogy azon agyalj hogy mit tuudsz majd csinálni féllábbal.Hogy tudsz majd úgy élni.
7/8 anonim válasza:
Remek példa arra vonatkozóan, hogy te is azért akarsz cigarettázni, nehogy kilógj a sorból. Miért jó ez?
8/8 anonim válasza:
#4 csak nem 12,5?
Ugyan. Ne szokj rá. Hidd el többet ártassz, mintha emiatt kiközösítenek. Lehet rövid távon szar, de hosszú távon te jársz jobban. Ne legyél buta tini.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!