10 évesen cigizni?! Na neeee emberek!
Ez nem menő gyerek. Ez az a retardált, aki a leginkább magabiztos is egyben, és így a többi retardált körülötte keres kényelmes közeget.
Ami a szokásos cigihelyen van, az a természetes kiválaszódás. Ma már a társadalom elítéli, hogyha lebsznánk a gyereket a Taigetoszról, ezért inkább cigit árulunk neki hogy magát lassan megölje.
Van ilyen, régen is volt. Az egyik férfi rokonom 9 éves korától bagózott, és 85 évet élt. MÉgcsak nem is rák vitte el. Nem játszott az agyát a bagóval, abban a korban teljesen természetes volt, hogy egy dolgozó gyerek rágyújthatott. Nagyon korán munkába kellett állnia, nem volt apja.
Ma más világ van. Nyílván komoly lelki gondjai vannak a gyereknek, és a bagóban keres vígasztalást.
Múlt század elején ez normális volt.
Amúgy meg te is rohadtul primitív vagy, semmi közöd hozzá ha nem ate gyereked.
De olyan jó szörnyűlködni mi?
Indiában a gyerekek 8 évesen kezdenek dohányozni.Van egy fiú aki 2(!) évesen szokott rá a cigarettára.Ne kérdezzétek hogyan,de benne volt a tv -ben. Ha meg le akarja tenni a cigit akkor eszik pótcselekvésből,de akkor meg az a baj.
Én is láttam ilyet,az se valami jó hogy a fiatal 18 évesek is szívják nem hogy a 10 évesek. Sőt egyáltalán nem kéne szívni. Ettől semmi sem oldódik meg,csak a pénzed fogy és még lehet beteg is leszel.
És üzenem a többi dohányzó fiatalnak hogy nem lesztek attól kemények ha az élet nehézségeire hivatkozva szívjátok azt a szart. Lesz még nehéz az életetek, van olyan gyerek akit vernek a szülei, éhezik, vagy beteg, de mégsem dohányzik.
Nem leszel menő ha feldobod a Tumblira hogy épp valami beszűkült agyú 19 éves fiú ölében szívod a cigit.
Nem tudtok ésszerű okot mondani nekem amiért szivni akarnám.
Van aki a füst miatt szereti,van aki az íze miatt..szerintem egy rakás szar és az egészséged,családod is tönkre mehet a pia és a cigit miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!