Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 10 évesen cigizni?! Na neeee...

10 évesen cigizni?! Na neeee emberek!

Figyelt kérdés
Van egy 5.-es srác. Nagyjából egy "jobb" gyereknek néz ki. (A mai fiataloknál az a jó ha nem engergiaitalozik stb. Na szóval az iskolánkba van egy 14 éves gyerek. Álítólag ő a nagymenő mert cigizik. Ennyi ezért ezért menő nem másért. A mai világban a menőség fogalma tisztára megváltozott. Na de mindegy. Ennek e gyereknek vannak haverjai (16-18 évesek)ezekkel szokott cigizni. Tegnap viszont megyek el a szokásos cigi hely elött, oszt mitt láttam? AZ AZ ÁLÍTOLAGOS 10 ÉVES GYEREK 18 ÉVESEK SZÍVTA A CIGIT!!! HÓLÉLUNK 10 ÉVES AZ CIGIZIK. 60 év mulva már a 8 évesek is cigizni fognak vagy mi a...??! De a gyereknek még normális hangja sincsen ilyen nyávogos éles hangja van mert olyan fiatal. Na szóval a véleményeteket kérném ez ügyben.

2016. jan. 28. 19:24
1 2
 11/13 anonim válasza:

Ahova én járok (8.-os vagyok, 14 éves, csak év vesztes, mert nyáron születtem), ott egy 5.-es csaj 2x bukott, cigizik, piál és a pinájáról küld képeket mindenkinek:)

Szerinted?:x

Egyre több az elkényeztetett gyerek

És iPhone 6s-e van, a szülei a szülinapjára vették:)))

Rohadtul nem értem mire jó ez

Csak úgy mondom, nekem perpillanat S4 minim van, és saját pénzből diákmunkából fogok venni egy iPhone-t, nem pedig kérek anyáméktól csak úgy.. Hasonlításképp mondtam, nem azért hogy menőzhessek..

2016. jan. 31. 20:47
 12/13 anonim válasza:
Ugyanmár 10-15 éves korig max. cigirágót szabadna csak venniük a gyerekeknek. xddd NAGYNAK hiszik magukat ennyi idősen,és be akarnak állni a 18 évesek közé a kisfiúk.XD
2016. febr. 2. 13:44
 13/13 anonim ***** válasza:
A cigi nem menő. Ez gáz.
2018. aug. 5. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!