Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem irigykedtek a bulizó...

Nem irigykedtek a bulizó fiatal egyetemistákra, akik akár heti 3-4-szer is söröznek esténként hetente és kb övék a világ?

Figyelt kérdés
2019. nov. 27. 00:03
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Ráadásul 30 évesen már korántsem vagy fiatal, hogy ilyen társaságban lehess, az már igencsak közelít az idősebb korhoz.
2019. nov. 27. 10:18
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
A később megtérülő kapcsolatok azokból lesznek akiket mondjuk gyakornokként, munka közben ismersz meg, vagy szakmai összejöveteleken, nem azokból akikkel részegen ittál a kocsmában.
2019. nov. 27. 10:26
 23/30 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező az nem kapcsolatépítés,hogy sok hasonszőrű céltalan kisfiú összeül inni.

Milyen ötletek hangzanak el?

Én láttam nálunk egyetemen,jaj Sanyi milyet okdádott.

Nem ezekből lesz a Morgan Stanley Vice Presindent fejlesztője meg nem nekik lesz több 10 milliós árbevételű cége hanem aki komoly ambíciózus fiatalokkal veszi magát körbe akik a jövőjüket építik.Azok meg elittek helyekre járnak elhiheteted.

Én 32 vagyok de simán bulizok fiatalokat megszégyenítő módon bírom sőt sokkal jobban.

2019. nov. 27. 10:31
 24/30 anonim ***** válasza:
78%

Én, mint fiatal egyetemista, néha valóban irigykedem rájuk. Introvertált vagyok, de időnként szeretek kimozdulni, viszont minden ilyen alkalom után napokig kell lennem magamban, hogy újra feltöltődjek:D Szóval nem való ez nekem túl gyakran.

Amúgy sok olyan embert ismerek, akik rendszeresen eljárnak bulizni/inni, mellette dolgoznak és jól is tanulnak. Persze az ellenkezőjére is bőven van példa, de azért ne általánosítsunk.

2019. nov. 27. 11:36
 25/30 Sunshinedoll ***** válasza:
69%
Nem. Voltam én is egyetemista, én is mentem hetente 3-szor bulizni/kiruccanni a többiekkel. Jó volt, most már nem egyetemista vagyok, nagyobb felelősségeim vannak, sokkal kevesebb a szabadidőm és azt mással szeretem tölteni most már.
2019. nov. 27. 12:30
 26/30 anonim ***** válasza:
86%

De jó basszus, hogy ha egyetemista bulizni merészel hetente egyszer-kétszer, akkor már 40 évesen Marcikát fogja szidni, hogy miért van új autója, miközben ő maga ül wifebeater-ben, sörrel a kezében.

Annyira nem nehéz megtalálni az egyensúlyt, ha valakinek nincs igénye bulizni, az egy dolog, szíve joga, DE, és akkor most mondok nagyot, a bulizás egyrészt nem feltétlen jelenti azt, hogy annyit iszik az ember, hogy másnap azt sem tudja, merre van az előre (jó párszor volt olyan, hogy noha elmentem kocsmázni, ne adj Isten, még szórakozóhelyre is, és lazán elvoltam egy sörrel, vagy csak üdítővel, láss csodát, nem közösítettek ki.) másrészt meg van olyan szaktársam, nem is egy, teszem hozzá, aki eljár sztereotipikus bulikba, hetente egyszer-kétszer, dolgozik és ezekkel együtt teljesít az egyetemen. (Ugye az megint más, hogy a teljesítés az nem csak a jó jegyet jelenti, hanem a kapcsolatépítést is, mert pusztán jó jegy annyit mutat, hogy meg tudja tanulni az ember)

Mindettől független, irigykedni felesleges bárkire. Értem, mire akart a kérdező kilyukadni, gondolom az egyensúlyozásra, hogy megy a suli, élet, meló egyszerre, de ha valakinek erre van igénye, az meg tudja oldani. Aki meg csak bulizni/inni akar, az meg amúgy is csak azt fogja csinálni, ha egyetemista, ha nem

2019. nov. 27. 13:27
 27/30 anonim ***** válasza:
79%

Pontosan hogy fugg ossze az ovek a vilag a sorozessel?

Heti 3-4-szer sorozes nem akkora kihivas, nezd meg, csomo melos minden nap a kocsmaban ul, akkor most oket megjobban kell irigyelni?

Az egyetemista letnek is megvannak a hatranyai az elonyok mellett a dolgozoi lettel szemben:

- nincs sajat kereset

- nincs olyan kotott munkaido, vizsgaidoszakban tobb tanulas, tobb stressz, cserebe van nyari szunet is

- fiatalok, elottuk az elet, ami nyilvan jelenheti azt is, hogy lehet jobb is, de lehet rosszabb is nekik

Nagyon egyszeru, szuk latokoru es altalaban rossz soru emberek sarkitjak igy a vilagot.

Normalis esetben elvezed, ami van, es kuzdesz a jobb jovodert.

Egyetem utan lesz penzed, munkahelyed, kiszamithatobb idobeosztasod, nekem ez pl. jobban tetszett.

Idosebb korara lesz embernek csaladja, tobb penze, amivel tobbmindent megtehet, mehet nyaralni egzotikusabb helyekre, dragabb sportok, nagyobb lakas, ez sem rossz kor. :)

2019. nov. 27. 16:07
 28/30 anonim ***** válasza:
0%
Inkább nekik kéne irígylésre méltónak tartani, hogy valaki csúszás nélkül, magas ösztöndíjjal végzi el az egyetemet
2019. nov. 28. 19:38
 29/30 anonim ***** válasza:
27%
Ezt a "begyöpösödés" fogalmat eleve nem értem, miért pont az otthonülőkre mondják. Miért begyöpösödöttebb dolog mindennap új könyvet olvasni, új filmet megnézni vagy beszélgetést folytatni egy régi baráttal, mint elmenni egy zajos bulihelyre és tíz emberrel egymás után lefolytatni a "szia, ki vagy, mit csinálsz" beszélgetést?
2019. nov. 28. 22:07
 30/30 anonim ***** válasza:
28%
Nem, nem irigylem őket. Pár éve még más véleményem lett volna, de azóta másképp gondolom. Sajnos volt szerencsém hasonló társasághoz. Nem értem, mi a jó abban, hogy seggrészegre isszák magukat, meg hogy reggelig buliznak, fekszenek a saját hányásukban stb.. Szerintem ez inkább szánalmas. Az ilyen ivós társaság, suttyó, bunkó gyökér társaság, akik csak ürügyet keressenek arra, hogy jól leigyák magukat és ehhez keresnek pancsereket, akik ehhez asszisztálnak. Rohadtul nem a társaság, hanem az ivás miatt gyűlnek össze. Legtöbbjük agresszív barom, akinek az ivás csak ürügy, hogy utána állat módjára viselkedjen. Az ivós cimborákról annyit, hogy baj esetén ők lesznek az elsők, akik elfordulnak tőled és cserbenhagynak. Ezek az emberek 40-50 évesen is ugyanilyenek lesznek, nem lesz normális párkapcsolatuk, családjuk. Szóval nem, nem sajnálom, inkább szánalmasnak tartom őket.
2019. dec. 1. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!