Nem irigykedtek a bulizó fiatal egyetemistákra, akik akár heti 3-4-szer is söröznek esténként hetente és kb övék a világ?
Nem,egyáltalán nem érdekel a műanyag poharas,pacsmag kommersz piás bulijaik a tornacipős farmerpólós csajokkal.
Aztán majd meg lesz a böjtje amikor állásinterjún huzzák a szájukat,hogy miért nincsen munkatapasztalata,meg nem veszik fel majd.
Akkor majd ők irigykedhetnek,hogy kb. csak naponta 4,5 üzenetet kapok Linkedinen,hogy ide keresnek embert oda keresnek, ilyen karrierlehetőség olyan.
Nekik is ilyen lehetőségeik vannak?
Meg el tudnak menni igazi normális belvárosi elitklubba bulizni?
Meg tudja fizetni a minőségi bulit,minőségi finom Belvedere vodkát is?
Én 26 éves koromig szinte sehova nem jártam egyetem,angol nyelvoktatás,munka munkával,és edzés.
Készültem a ,,nagyvilági életre",most bepótolom a jó bulikat ahol minden minőségi pia,a hely,maga a közeg is sokkal másabb,csajozni már nem van párom de ő is olyan amilyenre vágytam nem tarisznyás farmerpólós semmilyen csaj.
Majd nézzük meg ezeket a nagybulizós fiatalokat akik tanulás helyett inkább ezekben a gagyi bulijaikban gagyi nőkkel gagyi piát szürcsölgetnek, hogy milyen karrierlehetőséget és életet életszínvonalat tudhatnak majd maguknak, meg mennyi álláslehetőséget kapnak majd naponta.
#13: én egyetemistaként is eljártam bulizni, sokat utaztunk is haverokkal, mégis igen, jó állásajánlatokat kaptam, ez nem ettől függ.
El tudnék járni belvárosi elitklubba, sajnos a munkahelyem miatt néha muszáj is. Ismerem a közeget, más se megy, csak a f...méregetés meg a s...nyalás, meg a bájvigyor. Ismerem az ilyen helyeken megforduló nőket is, akik annál jobban tapadnak az emberre, minél magasabb pozícióban van. Általában hamar menekülök az ilyen bulikról. A tornacipős farmernadrágos csajoknak legalább normális értékrendjük van (persze itt is van kivétel).
Egy dologgal értek egyet, a minőségi alkohollal, mert az után nem vergődik két napig az ember, mint a vizezett sör után.
Köszi, de az életszínvonalammal sincs gond. Egyetemistaként se volt, bár azt még inkább a szülőknek köszönhettem.
Kérdező: nem érzem, hogy a társasági életem bármiért is irigylésre méltó lett volna, de ha te irigykedsz az ilyenre, miért nem veszel te is részt benne? Ezek az egyetemi haveri társaságok általában elég nyitottak, nem nehéz bekerülni egybe.
Mit irigyeljek egy csomó részeg alkoholistán, akiknek semmi életcéljuk sincs?
Én is voltam fősulis, kolis is, és szinte rajtam kívül mindenki ivott buliban. Ezt szánalmasnak tartom. Pia nélkül is lehet bulizni.
1.
Hogy van idejük tanulni?
Pár tárgyat igenis nem ártana hétről-hétre, de a 6.-7. héttől bejönnek a zh-k és a beadandók.
Ha nem is konkrétan a tananyagot tanulja, de nem árt kutatásba, projektmunkába csatlakozni, vagy az embernek külön képeznie magát, utolsó 1-2 félévben gyakornokoskodni. Ez megkönnyíti a későbbi elhelyezkedést.
2.
Én szeretek sörözni, DE.
Miért ez lenne az élet?
Én például néha szeretek sportolni, túrázni, sok egyedüllétet igényelek a hobbijaimmal... Stb-stb. Azért van más is az alkoholizáláson kívül. Vagyis kell legyen.
3.
Miért is begyepesedett, aki magának való?
Egyébként szerintem az is egy szélsőség, ha valakinek folyamatosan társaságra van szüksége, már 1 nap unatkozik, nincs kreatív hobbija..
Nem csak alkesz 18-as hanem majd ők szìdják Petit,mert most vett új Audit,most költözött ,,nem panel" lakásába, otthon max a hiszti várja a házsártos asszonytól,hogy miért nincs lóvé,aztán mehetnek Cserkeszőlősre 1,2 hétre horgászni talán,addig Peti a csinos szexi feleségével Maldívra mennek.
Peti a jövőjét épitette a többiek meg heti 3-szor bulikáztak,ez lesz az eredménye.
Úgy beszéltek, mintha fiatalon a társasági ismeretekből adódó kapcsolatszerzések, együtt töltött idők nem térülnének meg a későbbiekben.
Ráadásul az, hogy eljárnak heti néhányszor inni, egyáltalán nem zárja ki azt, hogy sikeres jövőjük legyen.
Arról nem is beszélve, hogy a meetingeken, szerződéskötéseken jellemzően a főnök vesz részt, akiknek inkább extrovertált személyiségük van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!