Ki az a Balázska? Ez valami új mém?
Új???? :D
Már régi és nagyon unalmas, épp ez a gond vele.
Valószínűleg minden népszerűbb kategóriájának megvan a maga Balázskája, ami itt a trollok ragadványneve lett. A felnőtt párkapcsolatok, szexualitás vagy politika téma trolljainak például egészen más a stílusa és szóhasználata mint a munkaügyi-alapítványi iskolás gyökérnek. Aztán még ott van a bombanős idióta meg Obelix Kinzómester, meg a sok másik.
Ez az oldal lassan belőlük él meg, mert a provokátorok pörgetik a kérdések nézettségét meg a reklámok látogatottságát.
Van egy celeb a családi kapcsolatok kategóriából, aki időről időre megjelenik. Neki mindig az a sztorija hogy ő egy fiatal felnőtt nő, akit a családja terrorizál és nyomorba tart, és ha bármit csinálna, akkor megfenyegeti az apja hogy bolondokházába záratja.
Mikor ő ír ki egy újabb kérdést, őt már zsigerből ki szokták vágni a moderátorok, az aktuális új regisztrációjával együtt.
Belinkelem a kérdésem elég jó statisztikát ad a toplista az oldal használóiról:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
Balázska egyike az itteni életteleneknek, aki havi szinten 150-200 kérdést tesz fel (felhasználónként). Szerintem van egy maximum 10 fős kemény mag, fejenként 3-4-5 felhasználóval, akik az életüket itt töltik kérdéseket írogatva.
Ezek egy időben beazonosítható kérdezők voltak név szerint (Balázska, Obelix) vagy egy időben legalább téma szerint (Munkaügyis, bombanős), ma már teljesen random kérdéseket írnak random témában és ha optimistán is számolok, akkor is minden negyedik kérdés tőlük érkezik.
Bár a kérdés alapján elképzelhető hogy a kérdező maga Balázska...
10 év múlva könnyen lehet, hogy mi se leszünk itt.
Amúgy most elgondolkoztam egy olyanon, hogy lehetséges, hogy pont azért csökken a nem troll kérdések aránya (már ha tényleg csökken), mert a "Balázskák" miatt sok válaszoló már "hiperérzékeny" lett és alapból ugrik.
Rengetegszer látom, hogy tényleg (DE TÉNYLEG) normális kérdések alatt is ugranak az emberek...
Ezért könnyen lehet, hogy sokaknak már nincs kedvük azért kérdést feltenni, hogy le legyenek oltva.
Mondjuk szerintem az oldal tükrözi a (magyar) emberek mentalitását, idegállapotát is.
Tényleg például az Emberek kategóriában lassan minden kérdezőt leoltanak...
Őszintén szólva fogalmam sincs, hogy mégis milyen kérdéseket "várnak" ezek az emberek?
Én például pont olyan kérdéseket "várok", amik társadalomkritikusak, amik elvontak, máshogy gondolkoznak, mint a fősodor; amiben a kérdezőt pont az zavarja, ami a fősodort nem és nem zavarja az, ami a fősodort viszont igen.
Ha valaki azt kérdezi, hogy XY miért ilyen meg olyan, őt is leoltják. Pedig könyörgöm, névtelen oldal pont erre is lenne való, emberek kategória, emberi tulajdonságok. Emberek vagyunk, nemcsak az evés, alvás, szaporodás érdekel, így igen, olykor felmerül bennünk, hogy embertársunk miért ilyen vagy olyan.
"Balázskát" amúgy én is felismerem, jellegzetes. A pár válasszal ezelőtti leírásából talán az maradt ki, hogy mindig idéz azokból a válaszokból, amelyekre reagál és szereti használni a caps lock-ot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!