Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Te mit tennél ha a gyerekedet...

Te mit tennél ha a gyerekedet nem engedné leszállni egy vénasszony?

Figyelt kérdés

Ez történt Győrben nemrég, idézem a fb posztot:

"Sziaztok!

Eddig egyetlen egyszer posztoltam ebbe a csoportba. Akkor egy nagyon kedves eset miatt. Hát a mai nem az lesz! 😕

Kisfiam (10 éves) minden reggel a 11-es busszal jön be a városba, és a Honvéd ligetnél száll le.

Ma reggel azonban, egy "kedves" vénasszony elkapta a gyerek iskolatáskáját azzal a szöveggel, hogy "ha eddig ültél, akkor most se menj sehová!". Az ajtó bezáródott, ő meg utazott tovább...akarata ellenére."

2019. nov. 18. 16:47
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
66%
Sehol nem írták, hogy nem adta oda a helyét. Lehet millió hely volt, csak a banya nem akart máshova ülni, hanem pont oda, ahol a gyerek ült. Hogy mit tennék? Elmagyaráznám a gyerekemnek, hogy ezt nem kell tűrnie! Ha nem engedi, kiabáljon, majd attól a nyanya megijed, és elengedi. És hogy adja át a helyét az idősebbeknek, ha nincs üres hely!
2019. nov. 18. 17:09
 12/31 anonim ***** válasza:
27%
Azt tenném, amit a modern kor diktál: Írnék egy nyilvános kilométeres facebook posztot, amiben idegbeteg hangnemben szidom az összes idős embert, és nyomatekosítom hogy le vannak szarva, meg lehet dögölni.
2019. nov. 18. 17:12
 13/31 anonim ***** válasza:
89%

#12 az ilyen hisztit valójában soha sem a hajlott hátú, nyolcvanas nénikék és bácsikák csinálják... nekik ugyanis általában nehezebb leülni és felállni, mint állni pár megállót... hanem az öntudatzacskó frissnyugdíjasok, akik így akarják tudatosítani másokban, hogy nekik igenis jár a tisztelet...

Pár hasonlót már küldtem el melegebb éghajlatra - úgyhogy nincs okom kételkedni abban, hogy előfordulhatott az eset.

2019. nov. 18. 17:20
 14/31 anonim ***** válasza:
21%
"Sehol nem írták, hogy nem adta oda a helyét. Lehet millió hely volt, csak a banya nem akart máshova ülni" Hát igen, mi sem jellemzőbb ennél.. Ja, mégsem. Csak egyesek imádnak gyűlölködni, még akkor is ha röhejesen képtelen okot fantáziálnak oknak.
2019. nov. 18. 17:28
 15/31 anonim ***** válasza:
24%

"Megmondanám a gyereknek, hogyha máskor ilyen van, nyugodtan forduljon meg és vágja pofán a nyomorultat!" M másra is tanítanád a gyereked minthogy:

-emeljen kezet felnőttre

-úgy általában csak és kizárólag erőszakkal oldjon meg mindent.

2019. nov. 18. 17:29
 16/31 anonim ***** válasza:
76%

Én inkább a következmények miatt lennék kiakadva az öreg asszonyra. Ki tudja,hogy a másik megálló hány km rel van odébb? A gyerek onnan is haza talál? Stb...

Egy 10 évesnek még telefonja sincs,amin esetleg baj esetén felhívhatna.

Én most megkérdeztem a 12 éves lányomat,hogy ha nem tudna időben leszállni a buszról,mit tenne. Ő azt mondta,szólna a sofőrnek,vagy egy felnőttöl kérne segítséget. Mondjuk azt sem értem,hogy a buszon utazó felnőttek,miért nem védenek meg egy gyereket,amikor bajban van.

2019. nov. 18. 17:41
 17/31 anonim ***** válasza:
0%

- Igen, emeljen csak kezet a felnőttre, ha az ilyet csinál!

- Ezt a hülyeséget meg hol olvastad?

2019. nov. 18. 17:41
 18/31 anonim ***** válasza:
20%
Megpróbálnék kis jómodort csepegtetni a gyerekbe bár ha eddig nem tanítottad meg hogy illik átadni a helyet, akkor te se lehetsz valami kulturált egyed, az itteni pofozkodókkal egyetemben.
2019. nov. 18. 17:45
 19/31 anonim ***** válasza:
82%
Azért egy 10 évest (de igazából senkit) nem tartunk fel, ha nem tudtuk letenni a seggünket. (Csak ugye nagyobbal nem keménykedne a vén szar.)
2019. nov. 18. 17:52
 20/31 anonim ***** válasza:
18%
Megint egy jó kis kamu sztori, amivel lehet gyalázni az időseket.
2019. nov. 18. 18:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!