Egy albérletben ha van egy lakótársad akkor elkell mosni az ő mosogatlanát is?
Miért kellene mosogatnod helyette?
Ne szoktasd rá mert utána te mosol és főzöl is rá.
AZ övét nem kell "otthagynod", mert azt neki el kell(ett) volna mosogatni használat után, azaz szóba se jöhet, hogy neked kellene elmosni.
Alapesteben mindenki a saját maga által használt edényeket rögtön elmossa, és nem hagyja szanaszét.
Elmosni nem kell.
Ettől függetlenül volt olyan lakótársam, akivel jól kijöttünk és ha 1-1 pohár, tányér volt, akkor nem raktam ki külön, hanem elmostam és fordítva ő is.
A mostani lakótársam sokkal kicsinyesebb. Én simán elmostam 1-1 poharát ha ott volt a többi között, annyit nem mondott b..sszam meg. Fordítva meg ha 1 darab kanalat hagytam a mosogatóban akkor azt is szépen külön rakta.
Bár ez a gyerek még a kézmosó feletti polcot is csak úgy törölte le takarításnál, hogy csak félig, a saját részét, az enyém meg hagyta koszosan ami már a kicsinyesség netovábbja, mert ha én takarítottam akkor értelemszerűen rendet raktam a teljes közös részen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!