Ti is utáljátok ha az emberek tőletek várják el, hogy "pelenkázzátok" őket?
Az ilyen embereket nem érdekled. Neked kéne kapcsolnod, hogy nem kell ezt erőltetni.
Régi és új ismeretségeknél egyaránt ügyelek rá, hogy ne én legyek, aki a másikon "lóg". Legyen kölcsönös az érdeklődés, még ha havi-félévi egy kölcsönös hogyvagyot jelent, akkor is.
Ha valakit mindig én keresek, esetleg rendszeresen lemondja/elhalasztja a találkozókat, azokat az embereket elfelejtem, ugyanis nem erőltetem magam másra. Max. 2-3 szor kezdeményezem én a találkozót, ha ő utána nem keres magától, akkor ennyi.
Sosem hallottam ezt a szót erre ,h pelenkezas..ez olyan tré .
Volt/van ilyen ismerősöm.. aztán meguntam. Ha ő nem keres én sem. Mióta új palija van azóta totálisan meg változott velem illetve másokkal szemben is. Előtte sem volt ok az illető, illetve dolgozunk mindketten én úgy nem érek rá munka miatt mint ő eleve. De utálom az egyokdalusagot. Ha meghívták valamire következő talinal fel sem ajánlotta h ő majd fizet..meguntam H állandóan én fizessek ,ha beülünk enni inni valahova. Nem is tudom megmondani mikor volt az utolsó tali vele. Néha hiányzik,azt meg mondom de ha ő eleve sz@rik rám, akkor én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!