Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért érzik sokan gáznak ha...

Miért érzik sokan gáznak ha 30+ évesen valaki a szüleivel lakik?

Figyelt kérdés
2019. nov. 13. 18:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
71%
Nem ítélkezem :) s egyszerűbb az élet
2019. nov. 13. 23:26
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Mert ennyi idősen az ember a SAJÁT életét akarja élni.

Abba pedig a párkapcsolat(vagy alkalmi), esetleg bulik, munka, hobbi tartozik bele, amit már nem a szülőkkel akarnak csinálni. És gáz is lenne, ha nem tudnál felvinni magadhoz egy csajt/pasit. Ha a szülő közölné, hogy most ebéd/vacsora van, vagy menjél fürdeni, miközben ott a párod. (Felnőtt lét alapja többek között az önálló élet)

Normális ember egy társat keres magának és azzal akar lenni, vele akar dolgokat csinálni, élményeket szerezni. Esetleg családot.

Vannak szülők/nagyszülők, akik valamiért nem engedik el a felnőtt gyerekülket. Így az nem is tud saját életet kialakítani.

(A legnagyobb probléma viszont ott van, hogy a nettó 150e fizetésből nem lehet önálló életet kezdeni, mikor egy 40nm2-es lakás 15-30millió Ft.

Te meg szerezz 2 diplomát, beszélj nyelveket és még azzal sem biztos, hogy találsz munkát. Hisz hirtelen vagy túliskolázott leszel, vagy a haverok kölykének kell a hely, vagy olyan helyen laksz, ahol kevés a lehetőség.)

2019. nov. 14. 10:18
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

12# Vagy olyan diplomát szerzel ami ér is valamit. Engem egyetemen már első félévben elkezdtek bombázni interjúra hívásokkal a LinkedInen, szimplán mert regisztráltam.

Nem kell 2 diploma (jó tudom egy komukus túlzás volt) csak 1 jó.

2019. nov. 14. 10:38
 14/15 anonim ***** válasza:
65%

# 13 Sajnos nem mindenki olyan okos hogy legyen 1-2 jó diplomája.

A szakmunka se szégyen de sajnos nem fizetik meg Magyarországon.

2019. nov. 15. 19:20
 15/15 anonim ***** válasza:
76%
Én 26 évig laktam otthon. De az utolsó 2-3 év már nem volt jó. A párkapcsolatnak sem tesz jót. Meg azért az sem utolsó, hogy mielőtt vki megtalálja az igazit tanul egy kis felelősséget. De kinek mi tetszik.
2020. febr. 8. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!