Csak nekem van elegem az öreg nyugdíjasok örökös sirànkozásából?
# 10
Viszont egy 80 éves él fájdalmakkal már 20-30 éve.
Ja, ha csak a Te nagyszülőd élhetett fájdalmakkal, mindenki más jól van akkor bocsi.
Állandóan panaszkodnak, hogy nekik ez nem jó, az nem jó. Elvárják a tiszteletet, de ők nem adják meg viszont.
-> Ezzel teljes mértékben egyet értek veled !
Sajnos én napi szinten tapasztalom,nem sűrűn járok busszal,metróval ...de amit én személy szerint sajnos tapasztalnom kellett az maga volt a botrány !
Semmi empátia,semmi az ég világon egy 46 körüli nővel szemben ! 25 vagyok ...tele volt kriptaszökevénnyel a busz ,én mankóval és térdig gipszelt lábbal ácsorgok a busz kellős közepén,azt sem tudtam melyiket fogjam a mankót de akkor hanyat esek vagy kapaszkodjak ! Egy lépést sem voltak hajlandók arráb menni,át adni a helyet pedig végkép ! Pedig úgy néztek mint ha a messiás lennék ! Szégyeljáék magukat ! Mikor próbáltam le kászálódni ,és mertem szólni ,hogy legyen szíves...még nekik állt feljebb !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!