Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak nekem van elegem az öreg...

Csak nekem van elegem az öreg nyugdíjasok örökös sirànkozásából?

Figyelt kérdés
Állandóan panaszkodnak, hogy nekik ez nem jó, az nem jó. Elvárják a tiszteletet, de ők nem adják meg viszont. Túlfújjàk a régi 40-50 évvel ezelőtti dolgaikat,nagyon nem érdekel, de azért udvariasságból próbál jó kèpet vágni hozzá az ember. Ragaszkodnak a pozíciójukhoz még 65-70 évesen is, nem adják át a helyüket a fiatalabbaknak. Állandóan mindent szidnak, nekik semmi nem jó.

2019. nov. 7. 14:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
6%
*bocsika
2019. nov. 7. 19:42
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

# 10

Viszont egy 80 éves él fájdalmakkal már 20-30 éve.

Ja, ha csak a Te nagyszülőd élhetett fájdalmakkal, mindenki más jól van akkor bocsi.

2019. nov. 7. 19:46
 13/18 anonim ***** válasza:
68%
Miért élne 20-30 éve fájdalommal? Én konkrét példát írtam. Nem hinném, hogy csak az én nagyszülőm járt így, ki írt ilyet...
2019. nov. 7. 19:48
 14/18 anonim ***** válasza:
42%
De nyugodtan hallgasd akkor a 80 éves nyavalygasat, nem tiltja senki. Vagy csak itt jár a szád?
2019. nov. 7. 19:49
 15/18 A kérdező kommentje:
Ugyan aki 30 éve nyavajog annak semmi komoly baja nincsen. Ilyen alapon èn is nyavajoghatnék 32 évesen, hogy itt is fáj egy kicsit meg ott is. És? Az ilyenek ha csak 1 napra is olyan fájdalmakat élnének át mint édesanyám 2 évig mire meghalt rákban, akkor már nem élnènek. Na az fájdalom. De nem az, hogy itt is fàj egy kicsit meg ott is fáj egy kicsit.
2019. nov. 7. 21:02
 16/18 anonim ***** válasza:
Mindenkinek a saját keresztje a legnehezebb.
2019. nov. 8. 19:08
 17/18 anonim válasza:

Állandóan panaszkodnak, hogy nekik ez nem jó, az nem jó. Elvárják a tiszteletet, de ők nem adják meg viszont.

-> Ezzel teljes mértékben egyet értek veled !

Sajnos én napi szinten tapasztalom,nem sűrűn járok busszal,metróval ...de amit én személy szerint sajnos tapasztalnom kellett az maga volt a botrány !

Semmi empátia,semmi az ég világon egy 46 körüli nővel szemben ! 25 vagyok ...tele volt kriptaszökevénnyel a busz ,én mankóval és térdig gipszelt lábbal ácsorgok a busz kellős közepén,azt sem tudtam melyiket fogjam a mankót de akkor hanyat esek vagy kapaszkodjak ! Egy lépést sem voltak hajlandók arráb menni,át adni a helyet pedig végkép ! Pedig úgy néztek mint ha a messiás lennék ! Szégyeljáék magukat ! Mikor próbáltam le kászálódni ,és mertem szólni ,hogy legyen szíves...még nekik állt feljebb !

2019. nov. 17. 12:47
 18/18 A kérdező kommentje:
Ez a 60+-os korosztály nagy tisztelet a kivételnek olyanok mint a zombik. A viselkedésük nekem a filmbéli zombikra hasonlít. Én szavazati jogot már nem adnék abban a korban, vagy szigorúan teszt kitöltése után.
2019. nov. 17. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!