Újpesten kétszer annyi szavazatvevő ajándék csomagot adnak a helyi nyugdíjasoknak mint eddigi években. Ez azért lehet mert félnek hogy nem nyernek?
Újpesten évek óta minden választás előtt adnak a nyugdíjasoknak egy zsák krumplit meg 1-2 zacskó száraztésztát.
Idén a 10 kiló krupli és a 2 zacskó tészta mellé adnak kávét mézet gyulai kolbászt és mézet is.
Vajon ennyire jól megy az újpesti önkormányzatnak? Vagy csak pánikban vannak hogy nem a Wintelmantel káder Zsolti nyeri a választást?
Feltűnően be vannak rosva, és nem sajnálják a közpénzt a nyugdíjasok befolyásolására
Ez csak szerintem gusztustalan?
Kizárt, hogy félnek. Összeállt az ellenzék, de hogyan? Hárman hatfelé "fogtak össze". Egy ilyen összefogástól én sem félnék egy pillanatig sem.
Dk s lett a parlamenti képviselő tavaly. Az ep n a legalacsonyabb támogatást kapta a fidesz bp en. Országos ismertséget kapott az ady telek mutyi. Télikabat úgy beszél az emberekkel mintha mindenkit a se ggéből rángatott volna ki,ritka alpári tragár egy pali.
És ezt sokan tudják így persze hogy gondban van. Viszont az 5 évvel ezelőtti 53%os győzelme azért ütős. Így ha 30ezren mennek el megint szavazni a 100ezerből,akár még így is nyerhet mert a választások alapján 15ezer stabil fideszes van újpesten.
"mézet gyulai kolbászt és mézet is"
Miért fáj annyira az a kis csupor méz (a kristálycukor helyett, amit korábban osztottak)?
"úgy beszél az emberekkel mintha mindenkit a se ggéből rángatott volna ki,ritka alpári tragár egy pali.
És ezt sokan tudják"
Én nem tudom. Hol nézhetek utána, hol van rá bizonyíték?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!