Ti realizáltátok már, hogy vége annak az életnek, aminek most az utolsó óráit rúgjuk és pusztulás lesz a Földön?
Nekem környezetmérnök végzettségem van. Akármilyen rossz szak és szarul tanították a mi sulinkban, azért a szakmai tárgyak érdekeltek és valamicske rendszerszemléletünk lett.
Itt nincs visszaút. Amúgy nemcsak a klímaváltozás a probléma, én alapból allergiás vagyok arra, ha csak erre hivatkoznak.
Tehetünk A-t a környezet védelmében, de akkor B lesz a gond, amiből származik C, abból pedig D.
Az emberek zöme nem fog megváltozni és nem lesz tudatos. Marika néni a sarkon, az országok vezetői, Béla bácsi, a szomszéd nem lesznek tudatosak.
Nomeg szerintem ez is csepp lenne a tengerben, plusz jönne B probléma, amiből származna C.
Egyébként a fogyasztást lenne jó visszaszorítani. Dehát neked, nekem abból van pénzünk, tehát kenyerünk, hogy más fogyaszt. Nekik termelhetünk.
Talán nem lenne késő, de lehetetlen lenne átszabni.
Plusz 8 milliárd ember mindenhogyan sok.
Önellátás faluban vagy tanyán.
De miért szeretnél minél tovább élni és szenvedni, ha a háború, egyéb katasztrófák tényleg bekövezkeznek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!