Mennyi pénz kell ahhoz, hogy elköltözzek otthonról?
Eddig 200 ezer ft-ot tudtam összegyűjteni. De még szeretnék legalább 300 ezret, hogy biztos elég legyen egy hónapra. Vidéki városról van szó ahova költöznék. Most faluban élek.
28/N
Kedves válaszolók!
Ezt az összeget 10 hónap alatt gyűjtöttem össze.
Nem szeretnék összeköltözni egy férfival aki eltart engem. Inkább még gyűjtögetek aztán lesz ami lesz.
Mindenkinek köszönöm a válaszát !
További szép napot.
Esetleg azon gondolkozz el, hogy társbérletet keress. (külön szoba közös fürdő, konyha használattal.) Ez azért sokkal olcsóbb, mint egy külön lakás.
Vagy ha nem társbérlet, csak egy kiadó szobát, ne lakást.
Nyilván annak a spórolásnak is van ára, alkalmazkodni kell, de már nem vagy a szülőknél, és a városban vagy, viszont továbbra is tudsz spórolni, és akkor előrelépni azzal, hogy egy lakást bérelj.
Esetleg olyan munkát vállalni, ahol van munkásotthon, segítenek szállásban?
plusz még hozzászámolhatod a költözés költségét is. És igen, több havi biztonsági tartalék kell még akkor is, ha lesz fix munkahelyed, mert bármikor lebetegedhetsz, felmondhatnak...
A szerződés kell ügyvéddel, mert ugye te se akarsz olyat, hogy a tulaj máról holnapra meggondolja magát, és kirakhasson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!