Attól már ribinek számít egy csaj, ha úgy érzi néha, ki kell engednie a gőzt, és ezért elmegy bulizni, ahol előfordul néha 1-1 smaci a srácokkal? Inkább, mint szürke kisegérnek lenni, nem?
Na itt a baj. Azt hiszed szurke kiseger vagy, ha nem smacizgatsz “gőz eresztés” címszóval...
ciki
“Attol gyilkosnak szamitok hogy beleszurkalok kest 1-2 random emberbe? Nem olom meg, csak szurkalom”...
szinonima a csokos kerdesre :D
Igen, az, bár szerintem a szűzk/rva találóbb kifejezés az ilyenre.
Az meg, hogy valaki úgy viselkedik mint egy riherongy nem ellentéte a szürke kisegérnek.
De ahol ez a mérce ott igazából felesleges is ezen agonizálni
Nem értem, miért azzal akarod validálni ezt a viselkedést, hogy másokkal hasonlítod össze.
Azt csinál mindenki, amit akar, én alapból idiótaságnak tartom a nők leribizését, úgyhogy szerintem nincs olyan, hogy ribi nő, mindenki azt csinál, amit akar, és ha van hozzá partner, akkor egészségére. Ettől függetlenül semmivel sem jobb vagy rosszabb viselkedés, mint az, aki máshogy "engedi ki a gőzt".
Annyi pasit smacizol le, akit akarsz, de ha sz-rul érzed magad miatta, ne a szürke kisegerekkel próbáld megmagyarázni, mert ez h-lyeség.
Dehogy vagy te ribi jézusom. Ne hallgass erre a sok irigyre akik ezt nem tehetik/tehették meg.
Ha nem élsz, szürke vagy mint a válaszolók 80 %-a, irigy sötétszürke gnómok.
Tedd azt amitől jobban érzed magad. Ha unatkozol menekülj, mert az élet nem unalmas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!