Várjátok már a karácsonyt?
Miért vannak lepontizva azok, akik nem várják? Emberek, hahó, ezerféle élethelyzet van!!!
Nálam az egész kezdődik azzal, hogy már októberben karácsonyi díszbe öltözik minden, számonra illúzióromboló.
Folytatódik azzal, hogy még a szokásosnál is nagyobb tömegnyomor van mindenhol, egy plázába bemenni és példának okáig felvergődni a 2-on levő konditeremig kész horror.
Az emberek még a megszokottnál is elvarázsoltabbak, figyelmetlenebbek, bizony olykor aggresszívabbak.
Az embereknek általában a legrohanósabb időszak ez, középsuliban már a félévivel fenyegetnek, egyetemen zh-hegyek és vizsgaidőszak eleje (én például idén kezdtem valahol estin, várom már ezt az időszakot) és munkahelyeken is rohanás, akkor is, ha köze sincs az adott cégnek a kereskedelemhez.
Tehát ha pl csak 2 sütit meg akarsz sütni és pár pl kézzel készített ajándékot csinálni, nem lesz időd rá normálisan.
Az én családom sajnos egy katasztrófa.
14 éve egy álom volt a karácsony nálunk, gondoltam is ma rá, mert ez az időjárás előhozta az emlékeket.
De ma már..
Csak egy szülővel tartjuk a szoros kapcsolatot, de ő még nálam ia grincsebb, én még úgy próbálnám tartani magam, de ő ennyire se. 3 éve elhunyt a Nagymamám és mindketten nehezen engedjük el Őt, de a szülőm... Karácsonykor még csak meg se próbálja.
Van még családtag, akivel évente egyszer találkozunk, szabályosan azért, hogy eásson ajándékkal.
Előadja, hogy mennyire fáradt, nincs ideje, nem alkalmazkodik a 24/7/365 közszolgáltatásban dolgozó szülőmhöz, így általában egyedül megyek át.
Tavaly pizsamában fogadott.
A hatalmas lakásukban és a 2 kocsijukkal előadja, hogy mennyire nincs pénzük, kioktat engem az életről.
Eljövök tőle, ezzel az adott tárgyévre nálam vége a karácsonynak, én pedig ezért hálaadó istentiszteletet tartok.
Jöhet a 0%.
@10-es mert mindenki leszrja a nyomorúságodat.
Én nagyon várom, lehet lepontozni. Szerintem a legszebb ünnep, és az az előtti készülödés, az advent, gyönyörű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!