12/13 anonim válasza:
3 éve költöztem egy vidéki nagyvárosba egyetem miatt, volt egy csinos, szép hajléktalan nő. Akkoriban olyan 23-25 körül lehetett, viszonylag ápolt volt, egy erőszakos cgány pasija volt/van. Mióta ott lakom, minden évben szült egy gyereket, szóval eddig van neki minimum 3, gondolom jövő évre várható a következő. Minden évben fokozatosan lett egyre ápolatlanabb, ma már koszosan, szakadtan jár, elhízott, zsíros a haja, hiányos a fogazata és stílusában is erőszakosabb, időnként részeg is. Szóval nyilván vannak fiatal hajléktalan nők, de általában egy-egy férfi mellé csapódnak a biztonságuk érdekében.
13/13 anonim válasza:
Szoktam látni egy bandát, szerintem hajléktalanok, mert folyton az utcán fetrengenek a nagy bőröndjeikkel és isznak, meg hát szerintem drogoznak is. Sokszor csak öntudatlanul fekszik egyikük-másikuk. Van köztük 1 csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!