Csak szerintem lett elviselhetetlenebb az online közeg mint régen volt?
Ez az oldal egy gyöngyszem a hulladékok közt de ez így van máshol is.Facebookon divat depis kislányok,Lakatos Alejandrok,gamer/animés csoportok hulladék közösséggel,nem mondom a valódi közeg se túl színvonalas mert már szinte mindenki egy okostelefon függő zombi és egy kiba'ot mondat erejéig nem tudja letenni azt a fo't.Ami meg a legalja ez az instagram,tik-tok meg egyéb alkalmazások.
Régebben lehetett értelmesen beszélni emberekkel de most már minden poszt alatt a trollkodás meg a sz'rdobálás megy.
Haha ez vicces erre számíthattál volna hogy a kérdésed alatt nagy valószínűséggel valaki bele fog kötni valamibe.
Amúgy még van egy másik réteg ami kimaradt: a régen minden jobb volt csávó közben max 25 éves lehetsz és tizenéves korod közepén kezdtél el aktívan internetezni :D
Azt javaslom keress más csoportokat vagy platformokat ahol tudsz beszélgetni értelmes emberekkel.Illetve legyél kicsit elfogadóbb a trollokkal ugyanis sajnos van 1-2 a világon el kell fogadni (aki tudja félig meddig honnan idéztem annak jár a keksz) :D
Egyáltalán nem lett elviselhetetlenebb az online közeg csak sokkal több ember lett mint 10 éve.Már a legutolsó alpári c típusú embernél (bocs de ez az igazság) is van okosteló és internet.
17.Ez a retroshockt-tól van?
Az is lehet hogy bennem növekszik egyre jobban az embergyűlölet.
Azt mondják, hogy például ezen az oldalon a névtelenség miatt sok a bunkóság és az agresszió. Pedig Facebook-on is olyan stílus uralkodik néhol, például csoportokban, bizonyos oldalqk cikkei alatt, hogy az eszméletlen.
2007 óta netezek, régen sokkal érzékenyebb voltam.
Nem, nem ez a stílus ment, valamivel jobb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!