Online videó letöltése link alapján lehetséges?
Figyelt kérdés
Anno már kiírtam ezt a kérdést, akkor segített is nekem privátba egy illető, de sajnos ez már egy másik fiók, mivel az előzőt megszüntettem.
Olyan letöltő program kellene ( online elérhető ), akibe ha beillesztem az adott zene/videó linkjét, ami fent van youtube - on vagy bárhol online, akkor azt átkonvertálva egy MP3 vagy MP4 videóvá az oldalról azonnal letölthetővé teszi.
Ha bárki tud nekem segíteni ezzel kapcsolatban, kérem irjon nekem egy privát üzenetet.
2019. aug. 10. 17:39
1/7 anonim válasza:
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget :)
2019. aug. 10. 19:58
3/7 anonim válasza:
Ha az előbbinél is jobbat akarsz akkor Internet Download Manager...egy hónapig ingyenes.
Vagy keresel egy ingyenes verziót.
4/7 anonim válasza:
Cseszd meg egyes!!! Ezek full virusosak!!!!
5/7 A kérdező kommentje:
Üröm az örömben a vírusok...na pontosan ezért van linux a gépemen + kiépített vírusrendszerem.
2019. aug. 10. 20:57
6/7 anonim válasza:
Énis az #1-ben leírtakat használom, de vírussal még nem találkoztam. Bedob néha 1 reklámot, de azt bezárom és minden megy tovább.
7/7 anonim válasza:
TubdMate! Egy letöltő, konvertáló böngésző egyben. Google playen ne keresd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!