Lányok, nők! Ti hogyan látjátok ezt a helyzetet? Valamit kifejezet a cselekvésével.
Figyelt kérdés
Na tehát,20 éves srác vagyok,és a hét valamelyik napján a konditerem öltözőjéből kilépve furcsán ereztem magam.A férfi és a női öltöző egymással szembe van,és tőlem egy 4-5 évvel idősebb lánnyal egyszerre léptünk ki az öltözőkböl.A lány elöttem ment két-három lépésnyi távolsággal,és annyit veszek észre,hogy a fenekénél igazítja feljebb az edzőnadrágot(leggings).Számomra furcsa ez az egész,nem egy lánynál vettem észre ugyanezt,és ők is elöttem álltak.Tudnátok segíteni lányok,hogy ilyenkor a lányok mit akarnak kifejezni?A megigazítason kívűl2019. okt. 27. 20:47
1/7 anonim válasza:
Nem kell túlgondolni. Én is többször igazítom meg a leggings-emet, nem azért csinálom, hogy jelzést küldjek vagy ilyesmi.
2/7 anonim válasza:
Ez csak annyit jelent h rosszul áll a "nadrágjuk" és megigazítják. Mint ahogy Te is biztos néha megigazítod "ott", de ez nem felhívás egy keringőre!
3/7 anonim válasza:
Szerintem azt akarják kifejezni, hogy szerintük te vagy a világ legjobb pasija és ágyba bújnának veled.
Nem kell minden hülyeséget túl gondolni...
4/7 anonim válasza:
Nem jelent semmit csak jobban behúzzák a pitsájukba mert azt hiszik így jobban néznek ki :)
5/7 anonim válasza:
Megigazítjuk, mert mondjuk épp kényelmetlen/még rosszul áll. Öltözés után más is megigazítja a felvett ruhát
Ne gondold túl
6/7 anonim válasza:
Ezt a kérdést már tavaly is olvastam, akkor is megírták neked, hogy nem jelent semmit. De sebaj, kérdezd meg jövőre is, hátha akkor valaki olyat válaszol, amit hallani szeretnél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!