Miért pontozgatnak le jogtalanul másokat?
Figyelt kérdés
Tudom-tudom ez legyen a legnagyobb gondom az életben.. De most is azt tapasztalom: én vagy más egyén ad egy normális, jól kifejtett, összeszedett választ,csoda ha 50%-os értékelésű lesz. Szerintetek ez miért van? Tippem persze van, de a ti véleményekre is kíváncsi vagyok.2019. okt. 20. 23:02
11/14 anonim válasza:
Szerintem valahol minösiti a vàlaszadot.
Van különbség aközött hogy egy 10%-os vàlaszado vàlaszol, vagy egy 80%-os. Màrmint csak ugy illuzio szinten.
(Mint pl a boltban a termékek csomagolàsa is valahol befolyàsolo tényezö a marketingben ez konkretan bele is van fogalmazva)
12/14 anonim válasza:
Vannak olyan kategóriàk ahol lehetetlensèg 40-50% felett lenni, mindenkit lepontoznak, kivétel nélkül. Vagy ha már nem egyezik a többiekkel a véleményed akkor azonnal lepontoznak. Például a kérdés az, hogy "Eddig milyen sikereket értèl az az életben?" Akkor egyből jönnek a depressziósok "Semmit, csődtömeg vagyok." "Azt, hogy holnap felkötöm magam." És odaírom én azt, hogy "Sikeresen levizsgàztam xy dologból" Akkor rögtön le leszek pontozva. :D
13/14 anonim válasza:
Akik 70-80-90 %-on vannak azok vagy újak, vagy mindig azt a választ adják, amit a többség helyesnek tart, nincs saját véleményük, így nincsenek lepontozva sem.
Pl. "Utálom az anyósom", ha valaki az anyós mellé áll, rögtön 0 %-os lesz.
Vagy egy válásnál, gyermekelhelyezésnél mindig az anya mellé "kell" állni.
Itt a legtöbb embernek csak a saját véleménye tetszik és ami attól egy picikét is eltér, már le is van pontozva.
14/14 anonim válasza:
Nem tetszik nekik a válasz,de ellenérv nincs.Ha a válasz valóban nem lenne hasznos,akkor tudnának valamiféle ellenérvet is írni.De így csak a lepontozás marad.Általában legalábbis ez történik,ahogy látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!