Ti miket értetek el 20 és 30 éves korotok között?
- komoly kapcsolat, ami már 6 és fél éve tart
- diploma
- felsőoktatási szakképzéses oklevél
- fotós tanfolyam
- szakmámban dolgozom, amit szeretek
- párommal közös hitelmentes lakás, igaz ebbe benne van az öröklés is
- vékony, enyhén izmos alkat, sok férfi meg szokott nézni
- megtanultam főzni, bár nem szeretek
- jogsim lett
-19-26 éves koromig drogoztam, most tettem le.
-Nem rég váltam szét életem párjával.
-Jogsit szereztem.
-Munkám jelenleg nincs a szüleimnél élek.
-Utálom a szakmámat, de legalább van 3 is.
-Kocsimat most adtam el.
Szóval nem sok ló.fa.t
Még semmit, nem rég óta vagyok ebben a korban. Azonban érdekel, hogy mások mit érnek/értek el.:)
20/F
- elvégeztem az egyetemet
- állást kaptam
- meg is tartottam az állást (azóta is ott vagyok)
- segítettem a családot a fizetésemmel, hogy a testvérem is el tudja végezni az egyetemet, és hogy a munkanélküli, majd nyugdíjas édesanyámnak se kelljen izgulnia, hogy miből fogunk megélni
- nem kezdtem el inni, bagózni, drogozni
- nem álltam ki a sarokra
- kitartottam az értékrendem mellett
- egyre inkább felnőttem
- nem szórtam a pénzt hülyeségekre, hanem félretettem, amennyit lehetett
- meg tudtam becsülni azt, amink volt, nem elégedetlenkedtem, nem menekültem külföldre, nem vettem fel hitelt
22 éves fiú vagyok!
Jogsim van
Örököltem egy lakást és nagypapám adott 2milliót,hogy elkezdem építeni á jövőmet!
Apám 2 éttermet üzemeltet amiben társtulajdonos vagyok, szóval anyagilag jól állok!
Fél éve barátnőm megcsalt és hazudozott végig nekem és kihasznált! Kb most jöttem ki a depresszióbol, pszichológus segítségével! Informatikai szakon tanulok jelenleg és már csak 1 év van vissza! Szóval jó halad az életem, csak sokan kihasználtak, mert túl jószívű vagyok és ez rá ment az egészségemre kicsit, de már megtanultam kezelni, és inkább önző leszek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!