Miért van ilyen sok ember Budapesten?
Van ott is éjszakai járat? Majdnem minden zugot érintő közlekedési hálózat?
Ott székel nagyjából minden vállalat és szolgáltató?
Mennyi a munkalehetőség?
Mindenféle szórakozási lehetőség, non-stop?
Vásárlási lehetőség szintúgy non-stop? (Vannak még éjjel-nappali közértek)
Éltem vidéki városban egy kis ideig, nem mondom hogy nem szerettem. Szép volt, jó volt. De már nem mennék vissza.
Akár tetszik, akár nem, a főváros okkal ennyire népszerű. Persze ennek megvan a maga árnyoldala is. Utálom a várost, de a lehetőségek tárháza miatt inkább mégis maradok. Egyedülállóként ez a hely nekem több, mint megfelelő.
Kinek mi a szép és élhető.
Vidéki nagyvárosokban is tud lenni forgalom, meg pont ugyanúgy tömve vannak a buszok. Nyíregyházán legalábbis ez van. Csak nem 2-3 percenként járnak, hanem 1-2 óránként. Budapest összehasonlíthatatlan más városainkkal, hiszen egy világi nagyváros, ami más fővárosokkal, Nyugati városokkal "versenyez".
Az sem mindegy, hogy Pécs vagy Szeged a világ végén vannak a rosszabbik határaink mellett, míg Budapest szó szerint az ország közepe, ahonnan bárhova elérhetsz, ha menni akarsz.
Én egyszer eskü megcsinálom, hogy görkoriban kiállok valahova és sodorni fog az ár.. Valóban hihetetlenül nagy tömegnyomor van és én például úgy érzem, ez egyre rosszabb.
Én most munkanélküliként napközben 12, 1, 2 táján voltam a Nagykörúton illetve a Corvin plázában. Brutális.
Az ország vízfejűsége miatt van ez.
Meg a fele embernek nincs itt bejelentve állandó lakcímre amit ne felejtsünk el és a város felét így is kiteszi... Plussz az egyetemisták akik nem mennek haza, mert mindig jönnek az újak a többiek maradnak és íg évről évre felhalmaozódik az embertömeg. Ja és a turistákról nem beszélve. Budapest világvárosnak számít és ennyi. Én kinőttem már eléggé, nekem fontosabb a csend a nyugalom ezért leköltözök kisebb nyugisabb húszezer fős kis városkába Keszthelyre.
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!