Miért köszön úgy nekem a lányok / nők többsége, hogy "szia"? A gyerekeknek szoktak így köszönni.
Engem is sziáznak, meg "kislány" "kishölgy" megszólításokat kapok, de tudod miért nem zavar?
Tudom hogy fiatalos vagyok, ez csak előny.
A korombeliek zöme leélt s taszító, laza +10-20évekkel öregebbnek làtszanak.
Nagyon gáz...
Osztálytalin is fél órát bírtam ki, mert undorodtam tőlük... meg mindenki engem nézegetett, hogy milyen lettem.
Az osztály csendeskéjéből, akire fiús ruhákat aggatott anyja...
Divatos kiegyensúlyozott vállalkozó lett.
Mindenkiből dőlt a panasz s negativítás mi van velük s hova jutottak...
Nagyon bele olvadtak a vulgáris társadalomba, az osztály legjobb tanulói és nagy menői is.
Hidd el jó az a "szia" számodra 😉
Sz: szeretlek.
I: Imádlak.
A: akarlak.
Ez jó jel.
Mondjuk mivel neked kell előre köszönni, “jónapot kívánok”-kal elkerülheted a sziázást. Egyébként meg azt tegezik, akiről azt látják, hogy laza (fellépése és öltözködése), szakadt embereket például pont nem tegeznek még trafikban sem, velük tartják a távolságot.
Az öltözködés sokat számít. Laza öltözetben simán sziával köszönök 41 éves férfiként benzinkúton, pékségben, kávézóban (de pl. bankban már akkor sem). Ott pont 50 körüli nőknek is jól esik ha fiatalabbnak gondolják őket, idősebbek meg nem nagyon vannak.
Öltönyben nyakkendő nélkül a hellóra legtöbbször ilyen helyen sziáznak, de néha magáznak (ezért nem sziával nyitok), viszont ha rajtam marad a nyakkendő, akkor általában visszamagáznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!