Vannak itt még rajtam kívül olyan fiatalok (18-30 év közöttiek), akik nem találják igazán a helyüket az életben?
Sajnálom,együtt érzek mindenkivel.
Kitartást kívánok,azért senki ne adja fel,ha már én is kitartottam eddig!:D
Amúgy ki hogy érzi:mi volt az oka annak,hogy most itt tart?(Valaki írta a betegséget,de ezen kívül?)
Milyen családból,közegből jöttetek?
Igazából nem is tudom mihez kéne fognom?
Régen olyan sok tervem volt, most is van csak hát nem tudom mibe kéne belekezdeni?
Valamiben muszáj lesz, akár mi is az?
Ha túl sokat gondolkodom rajta nem biztos hogy el kezdem, csak az időm megy vele,megpróbálom aztán majd meglátjuk mi lesz? Ha nem sikerül akkor bele kezdek másba, túl sokat töprengek hogy mibe is kéne bele kezdenem, ezt is azt is szívesen csinálnám, kapunyitási pániknak hívják azt hiszem, lassan 22 éves leszek, reméltem hogy eddigre már azért össze jön valami, mondjuk azért szép lassan voltak meglepetések az életemben és sikerültek is a dolgok,jó lenne egy barátnő is, gyereket nem szeretnék szóval nem vagyok azért ezzel el késve,lakást vagy házat is majd kéne venni de azért ez még rá ér,leginkább utazás az ami nekem erőt ad.
Azt javaslom mindenkinek hogy írjon le egy papírra legalább 4-5 lehetőséget amit úgy mond szeretne csinálni,ezeket rakja sorrendbe és ne gondolkodjon tovább kezdje el az első dolgot megvalósítani semmi más dologra nem nagyon koncentráljon csak erre, ha elég kitartó vagy akkor el fogod érni előbb utóbb a célod,hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!