Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ez a pasi szórakozik velem?

Ez a pasi szórakozik velem?

Figyelt kérdés

Van egy 22 éves pasi,én nagyon kedvelem,elvileg ő is engem ,sőt, elvileg IMÁD. Ahoz képest ír egy évben egyszer. Beszéltem vele ,és mondtam,hogy én nem nagyon merek írni.. Erre azt mondta,hogy ne csináljam már..bármikor írhatok,mert bír engem, meg nem zavarom,meg írjak nyugodtan stb.

Ahoz képest ha írok, mi jön? Egyszavas válasz,meg ilyen tökre lerázos stílust vesz néha elő..De azért írjak bármikor ,mert bír..most akkor mi van?

2019. okt. 7. 21:19
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nem is gondoltam hogy azért küldi mert szeret vagy bármi. Mert csak barátkozunk. Illetve ő barátkozik velem élőbe ,mert én meg emiatt kerülöm, de rendszeresen odajön hozzám,ha találkozunk.
2019. okt. 8. 16:33
 12/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom chaten miért ilyen. Kicsit olyan mint a gyere ide, tünés!! Játék.
2019. okt. 8. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!