Egyre jobban undorodom ettöl a vilagtol amiben élek látok tapasztalok. Hogy találjam meg a helyem a világban?
Figyelt kérdés
2019. okt. 6. 17:36
11/15 anonim válasza:
Én is sajnos és már teljes mértékben megértem azokat akik nem foglalkoznak ezzel. Élik az életüket azt kész, nekik van igazuk.
12/15 anonim válasza:
Tételezzük fel - optimistán, - hogy öngyilkosságban nem gondolkodsz, mert ez az elemi ösztöne egy átlagos embernek. Ebben az esetben egy olyan élethelyzet tudja kizökkenteni, ill. helyrerázni az egyént, ha megtapasztal egy sokkal rosszabb élethelyzetet, mint amelyben él. Primitív példát írok: Például az összkomfort kényelméből kiszakítja magát valaki egy olyan helyre, ahol nincs központi fűtés, internet, meleg víz, vezetékes hideg víz, az udvar végében van egy közös használatú WC 30 embernek, naponta csak kétszer van áram 2 - 2 órán keresztül - és hasonlók. Hidd el, a második hét végére megtanulod megbecsülni azt a "rosszat", amiben ezen élethelyzet előtt éltél - és teljesen másképp fogsz tekinteni a csordogáló életedre, mint azt megelőzően. De ehhez, ki kell hozni az emberből azt, hogy belássa a valós helyzetét.
13/15 anonim válasza:
Mintha én írtam volna ezt! Pont ezen gondolkoztam az elmúlt napokban, mennyire undorodok az egész világtól, az emberektől és nem tudom itt megtalálni a helyem.
14/15 anonim válasza:
Jajj ne már emberek :D. Rossz perspektíva!! Pedig olyan jó élni,csak meg kell találni az élet szépségeit. Ezt hallgassátok meg kezdésnek :D.
" várt rám egy kicsi rigó
Azzt mondta élni de jo
De jó, de jó":))
Nem pedig ilyen meg akarok halni, depresszív számok :))
15/15 anonim válasza:
Szerintem mindenki aki így érez, annak feladata lenne változtatni a világon. Nem mindenen és mindenkin, de amiben csak tud. És úgy élni, másokkal is úgy viselkedni, ahogy szerinte műkődnie kellene az embereknek. Akkor is ha mások nem ezt teszik, akkor is ha ezt senkisem értékeli. Nem egy kész helyet kell keresni a világban, hanem fel kell építeni a sajátunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!