Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek az baj, ha egyálta...

Szerintetek az baj, ha egyáltalan nem érdekel, hogy mások mit gondolnak rólam?

Figyelt kérdés

Ezt mostanában vettem észre magamon, régebben mindig azon agyaltam, hogy másoknak mi lehet a véleménye rólam, valamint igyekeztem kerülni a kínos helyzeteket, eléggé zavart ha lejárattam magam valaki előtt. De mostanában már egyáltalán nem érdekel, az sem ha leszólnak, az sem ha kinevetnek, mindent leszarok, nem idegesít kicsit sem, nem érzem kínosnak, szinte bármit meg merem tenni és nem érdekel hogy ki mit gondol róla.

Eddig is ez lett volna a helyes hozzállás vagy ez nem teljesen normális? Nem tudom egyébként mitől jött elő, engem is nagyon meglepett, amikor észrevettem ezt magamon.

2019. okt. 5. 20:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
58%
Én örülnék,ha ezt meg tudnám csinálni,de sajnos ez nekem soha sem fog menni!
2019. okt. 5. 21:56
 12/19 anonim ***** válasza:
11es vagyok:egyébként nem baj!
2019. okt. 5. 21:59
 13/19 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon jo😋 Ne is foglalkozz mas velemenyevel! Csakis azokeval akik szamodra fontosak, pl csalad, igaz baratok, akik mindig is csak elore probalnak tolni es a jot akarjak neked!
2019. okt. 5. 22:28
 14/19 anonim ***** válasza:
78%
Szeretnék tanulni tőled. :)
2019. okt. 5. 22:34
 15/19 anonim ***** válasza:
Ilyen vagyok èn is. Sokan lenèznek mert nincs csajom meg stb. De engem se érdekel. Tudom hogy bolondnak tartanak viszont ők se normálisak, csak azt hiszik magukról.
2019. okt. 5. 23:03
 16/19 anonim ***** válasza:
Véleményt bárki ad de segítséget csak kevesen. Teljesen logikus hogy nem engeded meg senkinek, hogy irányítani tudjon olyan irányba amire nem vállal garanciát.
2019. okt. 5. 23:42
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez a megszabadulás a saját korlátadtól. NINCSENEK MÁSOK, csak te vagy és a gondolataid, amivel azonosultál. :)
2019. okt. 6. 10:44
 18/19 anonim ***** válasza:
Engem érdekel mások véleménye, csak nem mindenkié. Sok hülye van a világon, akik azt hiszik az ő ízlésük meg véleményük a Szentírás, az már igazán nem érdekel. De ha egyébként valakit többre tartok, és szólna, hogy gázan viselkedtem, akkor érdekel.
2019. okt. 6. 10:59
 19/19 anonim ***** válasza:
#15 azért nincs csajod mert csúnya, igénytelen ember vagy? Vagy lehetne se mégse mert leszarod?
2019. okt. 6. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!