Mit varhatnek az elettol? Varjak egyaltalan barmit is?
KB ugyan ez csak 18 vagyok.. Volt egy barátnőm nemrég, az első, nem fogadta el hogy sokat törődök vele többet akarok találkozni féltékeny kisajátító szerű vagyok, pedig eleinte nem volt gond, de a munkája fontosabb volt. A második barátnőmről egy hete semmit nem tudok, igy annak is vége. Nem tudom mit csináljak, a GYK- is kihalt pedig egyedül itt volt olyan hogy kapcsolatba léphetem hozzám hasonló lelki állapotba lévő lányokkal és nagyon ritkán elfogadott 1-1 ember, de már ez se.. Nem ér ez az élet semmit igy magányosan, minden csak csalódás semmi más.. hidd el ha valaki akkor én megértelek. Szerintem te többet várhatsz, mert te tudsz közösségbe lenni talán, és próbálkozni, ellenbe én belefáradtam az "életbe".
18f
"pszichologusom akihez 3 eve jarok lepasszolt egy lszichiaterhez". Szóval nem *csak úgy* otthagyott, hanem lepasszolt másnak. Ezt nem tjdom világosabban elmagyarázni, ha neked sántít, mert elkerulte a figyelmed, sajnálom.
Nem számíthatsz semmitől, ugyanis neked kell tenned mindenért.
Az élet egy tenger, és ha nem úszol, akkor belefulladsz.
Amiket leírtál, változtatható dolgok. Egyiknek sem kell így maradnia.
Szeretnél barátokat?
Járj el közösségekbe, ismerkedj. Biztos van olyan elfoglaltság, ami érdekel és lehet egy első pont. Ha nincs, ideje keresni.
Vitiligo arcod van?
Az se baj. Egy jó barátomnak vállból hiányzik a karja, mégis boldog élete van. Ez ne vegye el az önbizalmadat.
Duci vagy?
Keress egy sportot, amit élvezel és vágj bele. Csak jó hatása lesz.
Nem tudod, mivel szeretnél foglalkozni?
Normális ebben a korban, nekem sincs konkrét tervem, csak irányok.
Fogj egy lapot, indíts el valamilyen relax vagy ambient zenét. Lazulj el, és írd le a lapra, hogy mit szeretnél. Ha csak egy dolog is lesz rajta, az már jó.
Elhiszem, hogy rosszul érzed magad, de messze nem olyan elveszett a dolog, mint hiszed. Csak erőt kell gyűjtened az újrakezdéshez.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!