Nektek melyik volt eddig életetek legrosszabb éve?
Olyan kiugróan rossz évem nem nagyon volt, amikor az elejétől a végéig szinte csak rossz dolgok történtek volna velem.
De ha muszáj választani, akkor 2008 és 2016 is olyan éveim voltak, amikre visszagondolva, nagyon kellemetlen időszakokat éltem meg, hosszú ideig.
26/F
2000. és 2001.
2000-ben lettem középsulis, ahol kezdtem, nagyon sz@r osztályba jártam, így egy év múlva átmentem másik gimnáziumba, de ott is nehezen ment eleinte a beilleszkedés.
Mindezeket még felturbózta egy pocsékul sikerült edzőtábor (2000-ben) és egy hasonló hittanos tábor (2001-ben), ahol ugyancsak ment a kiközösítés, szekálás.
1998-Egyik szülő súlyos betegsége. Másik szülő meghalt. Költözés. És még ezek megkoronázásaként vaknak nyilvánítottak.
Meg jóval később az az év, amikor valóban teljesen megvakultam.
Aztán 2017-2020-Négy év padló lelkileg. Teljesen mások miatt.
2006 - több haláleset, 2008 és 2016 - igen közeli családtagok leépülése rákban és végül halála.
2010-2011 - ekkor kezdtem felismerni, hogy nagyon más vagyok (Asperger) és fogalmam sem volt, hogyan, min változtassak és mennyire fog fájni, sőt, kibírom-e majd. Otthon minden nap rendeztem jelenetet. :(
2017 - gyász, rettentő zsúfolt életszakasz (megdögleni se volt időm), a felnőtt élet nehézségei, ügyintézések, elviselhetetlen, tartozó lakótárs, elromló cuccok. Tehát elhunyt, aki felnevelt és minden rám zuhant plusz még további nehézségek is.
Nekem a 2020 kifejezetten jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!